Кошмар! Лекари вързаха и пребиха колега в Курило?

линейкаНечувана новина разтресе лекарските среди. Д-р Илко Иларионов, който е кожен лекар в Пета градска болница, в момента  е в кома в „Пирогов“.

До комата се стигнало, след като бил вързан за леглото и пребит с тръби  в  болницата в Курило. Кошмарната драма се случила  след съобщение, че кожното отделение на Пета градска ще бъде закрито. Д-р Иларионов, който имал нестабилна психика,  изпаднал в стресово състояние,защото се изплашил, че ще остане безработен. Той започнал да буйства и роднините му потърсили помощ.

Заради острата криза и психичното си разстройство, той е  откаран в болницата в Курило. Там бил вързан и пребит с тръби, докато изпаднал в кома от ударите. След това той е откаран от дежурния екип  в „Пирогов“ с тежък мозъчен кръвоизлив и счупени ребра, където неговите колегите се борят за живота му.

Директорът на Курило д-р Цветеслава Гълъбова каза, че тя е уведомила полицията за  случилото се, но не желае и няма право да коментира нищо, преди да бъдат разпитани всички от персонала от униформените.

Близки до пребития лекар твърдят, че персоналът в Курило в момента се опитва да покрие случилото се и да прехвърли вината върху  психично болните  пациенти, като ще твърди, че те са го пребили.

Колегите на пребития обаче са отишли днес в парламента и са  сезирали депутати за безобразието. Те смятат да дадат и публично изявление за необяснимата жестокост в Курило.

По последна информация, побоят бил извършен от друг болен пациент.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *