Се*сманиаци тормозят Мария Силвестър с оргии и викове

Мария СилвестърМария Силвестър направила опит да релаксира в крайморското екоселце  Шамбаня заедно със сина си, но си скъсала нервите, оплака се самата тя.

 Почивката й  била буквално скапана от разюздани се*с представления на живо на  туристи, заели съседната до наетата от нея  къща. И екология, и тишина и всичко отишли на кино заради бурната и буйна компания.

Всяка вечер актрисата чувала охкания, пъшкания, викове и стенания и нито можела да заспи нито да си почине. Тя  изпадала в идиотска и неловка ситуация, опитвайки се да замаже положението и да отговори смислено на въпросите на своето дете, което непрекъснато се чудело какво става и я питало тези хора бият ли се и не ги ли боли.

Мария направила  опита да поговори и да проведе преговори  със своите „съседи“ да бъдат по-тихи и да се съобразяват с детето. Те й отговорили, че са на почивка и ще правят каквото си поискат и че за тях се*сът е релакс. След поредната бурна и безсънна нощ, актрисата капитулирала. Тя  се принудила да напусне красивата  къща за отдих и бързо се преместила със сина си на друго по-спокойно място.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *