Валентин Вацев: Новото Правителство ще е 100 % Соросоидно

Следващото българско правителство ще е откровено проамериканско и управленските решения (вътрешно и външнополитически) ще му се задават като опорни точки директно от американското посолство в България. Това коментира в ефира на Дарик анализаторът и преподавател по геополитика доц. Валентин Вацев.

По думите му новото българско правителство ще е не просто проамериканско, а и на 100 % соросоидно – неолиберално. Партията на Слави Трифонов беше ползвана просто като аватар, който да докара тази сектантска и изключително непопулярна идеология на власт. Но съставеното от ИТН правителство ще управлява с подкрепата на голям брой соросоидни депутати от останалите партии, които. Тъкмо те ще крепят подготвения кабинет с мандата на „Има такъв народ“.

Валентин Вацев подчерта, че отговорността за бъдещото правителство ще бъде понесена от всеки, който гласува за него. „Подкрепата за подобна унищожителна идеология няма да остане без последствия един ден“, заяви Вацев.

Според него първият проектокабинет начело с Николай Василев, предложен от Слави Трифонов и бързо оттеглен след това, е бил пробен балон, с който да се прецени реакцията на българското общество, което е реагирало бурно.

На въпроса „Да очакваме ли повече от същото?!?, Вацев отговори така: „Не, трябва да очакваме много повече от същото, защото правителството – съдейки по изтеклите сведения за неговия състав и неговия премиер, ще има няколко основни задачи: 100 %-ова приватизация и концесиониране на всичко държавно, сваляне на условията на България за членството на Северна Македония в ЕС, признаване на третия пол и вкарване на България в ускорени подготвителни действия за предстоящия въоръжен конфликт между Русия и силите на НАТО в нашата част на света“, коментира доц. Валентин Вацев.

Според него е интересно как ще се отнесат към тези заявки на ИТН и останалите две неолиберални партии на протеста от русофилската и консервативна БСП. И дали при това положение Столетницата ще подкрепи такова едно тяхно правителство. От ДПС очаквам да поддържат това правителство абсолютно условно и с възможност за измъкване във всеки един момент, допълни анализаторът.

По думите му „на фона на това правителство, което в момента се подготвя, казано леко хумористично Бойко Борисов може да започне да ни изглежда като светла ренесансова личност“.

Валентин Вацев коментира, че дава на това правителство между 9 месеца и 1 година живот. „Те имат да свършат няколко прости задачи, които ще бъдат ограничени във времето“, допълни той.

Според Вацев в момента американците са активирали цялата си агентура под формата на депутати от всички политически партии, които да подкрепят новото правителство. „Американските соросоидно-неолиберални квоти във всички останали партии в НС ще бъдат активирани и този кабинет ще получи нужната подкрепа. Такива има и в БСП. Кои са те- видя се на днешния протест срещу Нинова пред централата на Позитано, които поискаха оставката на Нинова точно в момента, когато ИБ на Столетницата трябваше да реши дали да подкрепи правителство на ИТН. Натискът на тези вътрешнопартийни соросоиди беше БСП да гласува подкрепа“, разясни Валентин Вацев.

„Партия ИТН всъщност не е партия, а ситуационна сбирка от хора, които нямат вътрешно идеологическо сцепление. Това е партия от безпартиен тип, инжениран американски политически проект – много удобен за прокарване, форматиране и индоктриниране на народа и държавата ни с отровната глобалистка идеология. А тя ни води директно към обезродяването ни и глобалното робство“, смята още Вацев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/H8cZL6zT5MI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Вацев, един от колосите на нашата политическа мисъл. Този материял беше поместен преди дни в друг сайт. С изводите на Вацев се обеснява леко войната, която се води срещу Нинова, смазването на БСП не е спряло от много време. В една колония няма място за соц. партия. Нинова не даде и подкрепата си за прибързаното изхвърляне на Радев за втори мандат, защото той няма нищо общо със заблуждващото обвинение на Митов, че бил кремълски слуга. Много са малко българите, които отгатват прокобните планове за нашето унищожаване, започнало от РАН ЪТ, преди години и упорито следвано от нашите подлоги.

  2. Една много интересна статия в Епицентър „Истинският проблем на БСП не е Нинова, а как да подкрепи правителство, което ще действа срещу Русия“ Това е същността на проблема, към който се добавят личните „симпатии“ на недоволни като Гергов, Дърева, Добри и др. а досега Нинова се е доказала като пречка за такова действие, много далеч от глупотевините на Борисов за платноходки в Черно море.

  3. Само коментари,констатации,говорене на очевадни истини,а накрая КО ПРАИМ?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *