Борисов към Рашков: Мен ли ще Плашиш, бе? С гол г*з таралеж ще мачкаш, Нещастник такъв! (С ВИДЕО)

„Мен ли ще плашиш, бе? С гол г*з таралеж ще мачкаш, нещастник такъв. Ще плашиш хората и ще ги арестуваш. Това да не ти е 44-та година?! Негодници такива, цял ден имитират, че правят правителство, а редят постове само“.

С тези думи днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков в живо включване във Facebook от село Бата.

Така той отговори на думите на МВР-министъра по време на вчерашното заседание в парламента, че съжалява, че по време на мутренските 90-те години „не се е справил“ с Борисов.

„Това ли му е демокрацията на Христо Иванов? Не ви ли е срам да се целувате с Бойко Рашков? Ще ги видите Тошко, Мошко и подобни, след 6-7 месеца. Нека изкарат колкото може повече време на власт, ние ще се оправим. Корнелия казала, че щяла да подкрепя това правителство, тя и сега си има министри, те не ме интересуват, тях съм ги бил, бил, бил, колкото пъти – толкова. Но тоя, дето се представя за демократ, той щял да прави реформата. Не ви ли е жал бе, семейства имат тия хора да хранят. Къв е тоя реваншизъм?!“, каза Борисов в село Бата, където се срещна с арестувания преди парламентарните избори гербаджийски кмет.

Хора от местната струтктура на ГЕРБ се оплакаха на Борисов, че освен кмета е бил задържан и мъж, у когото бил намерен списък с имена за сватба.

„Убили сте дедо ми и ме заплашваш със заморазправа. Ела, де. Ама сам ела, ела да видиш, да ми кажеш какво съм направил. Че съм имал най-добрата охранителна фирма едно време, в заглавията пишеше за нас: „По-доброто НСО“, продължи да нарежда с пяна на уста и страх в очите бившият премиер.

„Те купуваха като бесни, правиха им коридори, да правят каквото искат да правят. Това са тея демократите. Това се демократите“, възмути се още Борисов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. ДЕДО ТИ СА ГО ПРЕБИЛИ СЪСЕЛЯНИТЕ МУ ЗА КРАЖБИ И КУРВАЛЪК СПРИ ДА ЛЪЖЕШ БЪЛГАРОУБИЕЦО БОРИСОВ ОЩЕ ИМА ХОРА КОИТО СА ГО ПОЗНАВАЛИ И ЗНАЯТ

  2. Когато Борисов граби и съсипва хората без да го интересува имат ли семейства да хранят, това е демокрация. Когато му потърсят сметка, това е реваншизъм. Такава му е логиката на този парапитек.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *