Българи, опомнете се! САЩ, ЕС и НАТО Водят много Мръсна Унищожителна Война срещу Братска Русия!

Дори да не си русофил, а просто човек със съвест, ще проумееш, че срещу руснаците се води безчестна война. Война без правила, без зачитане на международното право и на всички човешки права. Стана ясно, че тази война е била планирана от НАТО още преди 15 години и че Пентагона използва Украйна за подготвителен полигон, плацдарм и таран срещу православната руска крепост на морала. Америка стреля по Русия от Украйна. На територията на САЩ от 160 години не се е водила война, докато за същото време САЩ разрушиха половината свят.

Сринаха със земята древни държави и територии, разрушиха артефакти, съсипаха и разделиха народи по интригантски, мръсно-военен и безотговорен начин, като всяка такава своя агресия кръщаваха с благовидното „въдворяване на демокрация“. Не ви ли стана ясно, че Путин „нападна“ Украйна, за да предотврати тяхното (Западно) нападение? Което според разчетите на Пентагона трябваше да е последното – да доведе до разпад на руската държава. Било е въпрос на дни!!! Искат Украйна като териториаален и демографски инструмент НАТО до границата на Русия, който да я унищожи. Насъскват Полша, като й обещават територията на Западна Украйна…

Окупирали са България, защото искат нашето Черноморие за атаки срещу същата Русия, искат да вкарат Финландия в Блока, за да притискат Русия и откъм Балтийско море. За разлика от тези агресори, които мразят целия свят, Путин иска само едно – да съхрани Русия

В Донбас и в цяла Украйна има американски инструктори, арабски терористи, украински и полски нацисти. След превземането на „Азовсталь“, войските на ДНР откриха в тунелите огромно количество храна и медикаменти, а бандеровците лъжеха, че искат хуманитарна помощ от храни и лекарства, за да вкарат още оръжие.

Байдън е ментално увреден човек, Фон дер Лайен – алчна и безсъвестна жена. Следващата стъпка на тези международни престъпници, заедно с останалите назначени от американската глобална олигархия ЕС лидери, е пак да ни вкарат в пандемия, за да ни държат на къса каишка. За да не протестираме, вторачени в био болестите им, произведени в Украйна. В Киев съдят буквално едно дете–руски танкист, като военнопрестъпник, за това, че е стрелял по врага, каквато е неговата работа. Убитият е украински шпионин, докладвал на украинските ракетчици по телефона позициите на руските сили.
А тези, които 8 години целенасочено избиваха населението на Донбас, а по време на специалната операция изнасилваха, рязаха уши и пениси на пленени руски войничета, руснаците лекуват в лазарети и болници. След което им телефони да говорят с жените си. Българи, опомнете се !“

Румен Давидков

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. И се питам всеки ден,защо такива материали не се печатат в медията на нашата столетница.Защо в „ДУМА“ няма и помен от истинско информиране за сегашната картина на света, трябва ли тази партия все още да съществува с такъв председател като Нинова, която крепи един абсолютно убийствен кабинет.Какво представлява оцеляването на един човек-Корнелия пред явното съсипване на държавата.Трябвало да се променят 100закона заради влизането ни в еврозоната, посещението на Шулц у нас важно събитие.Щом партия с такава история и с такъв „хастар“ се проваля пред очите ни, какво да прави редовия българин, който няма време в борбата си за оцеляване и категорично го водят към пъклото.

    • Уважаеми господине,как да има такива материали в дума като ръководителите на тази ДЯСНА партия СА ПО-ГОЛЕМИ МИЛИОНЕРИ И ДЯСНО МИСЛЕЩИ ОТ ОПРЕДЕЛЯЩИТЕ СЕ КАТО ДЕСНИ ПАРТИИ ?
      Само долу електората на тн бсп е ляв по-идеология и мислене,защото много като мен знаят за какво иде реч ,но и аз спрях да гласувам за откровените лъжци и продажници като нинова ,ровч и тн .
      Моят живот премина в работа за обществото- първо бях учител ,после завърших аонсу и работих като ръководител на редица организации и предприятия,които носеха печалба на народа и държавата.И сега накрая на живота ми видях всичко съсипано ,окрадено и разрушено.
      Сега съвсем отговорно заявявам от дългият ми живот -над 90г,че В БЪЛГАРИЯ НЯМА ЛЯВА ПАРТИЯ,КОЯТО ДА ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА СЕЛЯНИТЕ И РАБОТНИЧЕСКАТА КЛАСА – виждаме ги в Парламента ни едни жалки палячовци гладни за пари!
      Сегашните партийни лидери бягат от тези термини обосноваващи възгледите,идеите и интересите на хората, макар че сега се води жестока класова борба в цял свят и убеден съм ,че тя няма да подмине и нас!

    • В цял свят богатите искат да се забравят постулатите и обосновките на дядо МАРКС,но това няма как да стане!Народите да станат една послушно и безидейно тесто ,но няма да стане!

  2. На руснаците им е дадена силата да побеждават своите врагове при всякакви обстоятелства, дори в неблагоприятното време, когато позитивното, намирайки сила да нов еволюционен етап, се намира в полудрямка и почти не влияе на случващото се.2

  3. Не могат да се опомнят и събудят г-н Давидков,по-голямата част изобщо не разбират написаното от Вас и затова ще заплатят с живота си като „косвени жертви“ щом конфликта се разрастне и навлезе в пределите на нашите граници!Тези които умеем да боравим професионално с автоматично оръжие ще защитим себе си и близките си и ще направим това което е необходимо за изгонването на англосаксонските и неонацистки престъпници от САЩ, ЕС и НАТО носещи корупция и смърт!

  4. Как да се опомнят,като са оскотели като животни.Съскат като змии,срещу същата тази Русия,дето ни освободи от турците,дето освободи цяла Европа от фашизма,а ония бяха само едни статисти.Същата Русия и сега ще победи,защото руския народ е народ,а нашия е мърша.Стадо предатели.Путин е велик,защото защитава Родината си,Путин не го е страх от нищо и от никой,целия свят е е краката му!СЛАВА РОССИИ!

  5. Българин трябва да означава българофил. Т.е. човек, за когото интересите на България са над всичко.
    Дреме ми на долуподписания за някакви измислени руски „братя“ и руските интереси.

  6. СЛАВА ВЕЛИКА ГОРДА СВЯТА НЕПОБЕДИМА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ ИМАТЕ ОБИЧТА НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД БЪЛГАРИЯ СМЕ НИЕ НАРОДА А НЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ФАШИСТИ ИЗБРАНИ ОТ ЦРУ ЦЕЛИЯ СВЯТ Е С БРАТСКА РУСИЯ БРАТСКА СЪРБИЯ Е ДО НАС ЗАЕДНО СМЕ СИЛА НАТО ЕС САЩ ВЪН ОТ ЕВРОПА МРАЗИМ ВИ И Н И К О Г А НЯМА ДА СМЕ С ВАС ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ БРАТСКА РУСИЯ БРАТСКА СЪРБИЯ И БЪЛГАРИЯ ПО ВОЛЯТА НА ГОСПОД И БРАТСКИТЕ НИ НАРОДИ

  7. За да се запази Българския народ и Българската държава е трябвало да се възпитат в родолюбие деца, внуци и правнуци! Пример:Революционерите от Априлската епопея!
    Какво очаквате от К. Петков, Б. Борисов, К. Нинова,
    Ив. Костов и т.н.??????????????????

  8. БСП, ГЕРБ, ИТН, ДБ, ПП, СА АМЕРИКАНСКИ ПОДЛОГИ, КОИТО ГРАБЯТ БЪЛГАРИЯ И СЛУГУВАТ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ. ОСЪЗНАЙТЕ СЕ- ЗАСЕГА САМО ВЪЗРАЖДАНЕ БРАНИ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА, ВЪПРЕКИ НАПАДКИТЕ И КЛЕВЕТИТЕ СРЕЩУ НЕЯ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *