Браво, Каролев! Ти си пример за съвестта на българските управници! Поклон пред наглостта ти!

Владимир Каролев отново направи изказване, което шокира едва дишащите от жега българи.

Как е възможно мислещите с главите си мои сънародници да протестират срещу презастрояването на курортите – извиси пискливо гласче  във Фейсбук големият ни икономист.

Критикарите трябва да са наясно, че докато рипат и мърморят, вдигат бунтове и лягат пред някое дръвче да го спасяват, действията им водят  единствено до отлив на туристи. Като няма хотели, няма къде да настаним туристите, написа царският съветник.

„Искам да ви напомня,  че „презастроената“ България през миналото лято е имала доста по-висока заетост на хотелската база от самата Франция! Че сме достигнали нивото на Италия и това не го казвам аз, а са данни на Евростат!  Ако някой има идея  как ще приемем още 15 млн. чужди туристи, които искат да дойдат, но няма места къде да спят, ще го черпя черно Джони“ –  удари се в гърдите бившият неуспял кандидат за кмет на София от НДСВ. И бивш агент Камен към Трето управление, който сега твърди, че не помни да е бил вербуван и после да е снет от отчет.

Да, Каролев, прав си!

Трябва да застроим цялото Черноморие. Дюна да не остане, птичка да не прехвръква, дърво неотсечено да няма! Трябва да направим една безкрайна бетонна ивица край плажа от Калиакра до Синеморец!

Да си унищожим изцяло природата, за да има къде да спят пияниците и наркоманите на Европа! Да им построим по едно басейнче да се плацикат, или да правят балконинг, за да не се морят да ходят до плажа, пък то и плаж няма да има. Там ще са бар до бара, вертеп до вертепа!

И не само морето да застроим! Това Боровец, това Пампорово – за какво са ни тези гори? Сеч до дупка, писта до писта, хотел до хотела и кръчма до кръчма, за да има къде да пият туристите и през зимата.

И да ни похвали Евростат колко сме добри и как подслоняваме всеки мераклия да ни посети!

Браво, Каролев!

Браво, гиганте на икономическата мисъл!

Ти ще се бориш за строеж на хотелите и изливането на бетона, а Бойко ще асфалтира останалото от България!

А природата?

В сметките на наглеците тя не влиза.

Доларите и еврото са по-важни да влизат в джобовете на олигарсите!

Пък „високи сини планини, реки и златни равнини, небето нежно от коприна – това е моята родина“ да се обяви за комунистическа пропаганда и да се махне от учебниците!

Наистина, браво, Каролев!

Гордеем се с твоя патриотизъм!

И ни се плаче…

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Този простак защо още го излъчват.
    Докога ще му слушаме простотиите.
    Един от РАБФАГ икономист ни казва какво трябва да се прави.
    ОТВРАТ
    УБИЙТЕ ГО С КАМЪНИ

  2. Браво, Станислава! Пишеш чудесно, четем с удоволствие и ни става по-леко на душите!

  3. dosestame se zasto ideite na upravliavastata mafia sa za poveche beton i asvalt varhu kitnata ni rodina za tian e vse edno kakva etnost ste ostane v balgaria te otdavna sa ni prinesli v jertva na ciganite ne samostoiatelnia es nie ste badem samo glavna evropeiska baza na voennopoliticheskia sauz srestu bratska rusia bez referendum balgaroubieca boiko i mafiata mu ni prodadona na amerikancite vsichko do tuk bese krasivi obestania za da ni vkarat v kapana sega ne gi interisuva narodnoto mnenie vsenarodna revolucia 9 septemvri

  4. Този да го зазидат с бетон и да го показват на туристите, като гения на българската продажност!

  5. Това е новото изхвърляне на Каролев. Преди време имаше гениална изцепка за годините за пенсиониране-колко време ще получават пенсионерите пенсия след 70-ата годишнина. Позор

  6. НИЕ И КАРОЛЕВ ЖИВЕЕМ В РАЗЛИЧНИ СВЕТОВЕ,ИМАМЕ РАЗЛИЧЕН НАЧИН НА ЖИВОТ, МОРАЛ,КРИТЕРИЙ ЗА ДОБРО И ЗЛО И Т.Н. ……. ЗА ДА ГОВОРИШ ТАКА ОЗНАЧАВА ЧЕ,ЗА ТЕБ ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА СА ТЪПИ БОКЛУЦИ…. СТРАШНО МИ Е ОБИДНО И УНИЗИТЕЛНО. ДО КОГА ЩЕ БЪДЕМ УНИЖАВАНИ ЗА НОРМАЛНОТО СИ МИСЛЕНЕ, ОТ ТАКИВА НАГЛЕЦИ….СЛУЧИХМЕ НА НАЙ ДОЛНАТА КОМБИНАЦИ МУТРИ + ТАРИКАТИ !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *