Борисов не е на себе си, защото знае, какво ни готви ЕС с „бежанците“! Обречена ли е България?! Виж Тук:

За първи път от 10 години насам, откакто влезе в голямата политика, Бойко Борисов е изпаднал в паника. Човекът, който по правило играе ролята на непоклатим мачо, този път не е на себе си, защото знае какво ни готвят с „бежанците“. И неслучайно онзи ден премиерът заговори за наближаваща суперкриза от югоизток.
migranti1

Ние от Skandalno.net сме изписали и изрекли тонове критични думи по адрес на Бойко Борисов. Но няма как да отречем неговия уникален природен политически талант. Той усеща с кожата си откъде и накъде духа вятърът и затова тревогата му е сигнал не просто за бедствие, ами направо за трагедия.

Освен с интуиция, министър-председателят разполага и със специална и секретна информация, а този факт изключва импровизация или преиграване пред камерите. Напротив – по-скоро е възможно смекчаване на жестоката истина за приближаващия Армагедон!

Психологическият профил на Борисов диктува максимална достъпност на неговите послания, издържани в народняшки, разговорен, харабийски стил. А след като той казва без увъртания, че идва тежка криза, това означава само едно – ножът е опрял до кокала! Ако на негово място бяха Филип Димитров или Сергей Станишев, вероятно щяхме да разшифроваме думите им с тълковен речник…

Има и още нещо, не по-малко стряскащо. Началникът на ГЕРБ осъзнава, че е изправен пред историческата присъда да се превърне в един от управниците, чиито имена завинаги се асоциират със загубената или наранена българска държавност. Редом с династиите на Шишмановци – при падането под турска власт, и Кобургите – по време на двете световни войни. Във въздуха се носи леденият полъх на забравени летописи и уроци – а този път на помощ няма да ни дойде нито Дядо Иван, нито товарищ Сталин. В Малта през декември, 89-та г. Михаил Горбачов ни джироса на новия Голям Брат, за когото си оставаме „16-та съветска република“, подлежаща на заличаване…
БОКО

За съжаление духовното безсмъртие не е физическо и затова няма как Иван Вазов да се върне на Земята. Ако това бе възможно, народният поет би променил заглавието на своя гениален цикъл „Епопея на забравените“ в „Епопея на обречените“. Без да му се налагат корекции в основната лирическа идея, пронизана от болка за българите и родината.

Ние наистина сме обречени на дебългаризация, косовизация и ливанизация. Неведнъж сме обсъждали тази кървава тема, но сега нищо не е по-важно и по-страшно от надвисналата смъртна опасност. Престъпниците от ЕС, естествено под диктовка от Вашингтон, вече са решили да ни превърнат в изкупителна „гореща точка“. Тоест – в последната отворена сухопътна врата към Европа за т. нар. „мигранти“, зад която се простира потенциален бежански лагер, проектиран като защитен буфер пред същинската „цивилизация“. Едно към едно с концепцията на бившия френски президент Саркози за санитарен пояс по външните граници на Европейския съюз.

Случващото се в „Малкия Бейрут“ между Лъвов мост и Халите в София е само репетиция за подготвяния сюжет. Фактът, че произволът и беззаконието се разиграват под прозорците на Дирекция на полицията, централите на Граничната и Имиграционната служба и на една ръка разстояние от „Дондуков“ № 1 и 2 подсказва, че решението вече е взето от външните „началници“. А на тукашните колониални, безгласни марионетки е спусната съответна директива за имитация и бездействие.

Съвсем реално е във всеки момент до края на топлите месеци огромни ислямски маси да се втурнат през декоративната ограда на югоизточната ни граница или през разградената бразда от югозапад. И кой ще ги спре? Корумпираните митничари и граничари, печелещи от контрабанда и каналджийство или неадекватните чиновници в МВР, начело с абсурдната министърка и бутафорния Главен секретар? Няма да помогне и съсипаната ни армия, за чиято годност най-добре може да се съди по боядисания клоун, натрапен в МО…

Присъдата без право на обжалване е написана още в предсмъртния акт на България, познат като плана „Ран-Ът“. В тайните анекси в тази зловеща разработка са включени прогнози и разчети, фиксиращи постепенното умъртвяване на нашата страна. Именно натам водят безалтернативните „препоръки“ за ликвидация на селското стопанство, индустрията, военното производство и външните пазари, за социален остеритет, здравен и културен геноцид.

Философията на този позорен манифест прозира от концепцията за демографска редукция на България до 5-6 млн. човека и в съждението за непропорционалния жилищен фонд у нас. Нанесете върху тези опорни точки намеренията на мазните бюрократи от ЕС и стратезите на „организирания хаос“ от Вашингтон и ще ви светне цялата тъжна картинка.
migranti2

Най-напред осъдиха нацията на маргинализация, стопяване и умъртвяване чрез нищета и търговия с живота по клинични пътеки и рецепти. После започнаха да се точат за обезлюдените земи и празните къщи в различни региони, поразени от „демокрацията“ и „пазарната икономика“. И така докато в близко бъдеще говорителите на евро-атлантическата демагогия ни информират, че в името на хуманизма трябва да приемем хиляди мюсюлмани без самоличност от Близкия изток и Африка. Защото опустошените от циганската вакханалия села пустеят, а освен това някой трябва да ни оправи демографския баланс…

Бойко Борисов усеща накъде вървят нещата и затова е загубил равновесие. Ако иска да запази ореола си ако не на силен политик, то поне на „народен човек“ , трябва час по-скоро да затвори границите ни за бежанци и да действа по примера на своя унгарски колега Орбан. И да издаде заповед за използване на оръжие и всички други защитни средства срещу нелегалните агресори, които искат да ни отнемат земята, въздуха и водата.
Направи ли го, ще получи подкрепа от целия народ и ще спечели почетно място в историята. В противен случай – сбогом , мила родино или ново Априлско въстание и опълчение срещу башибозука… Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Той е решил да се подчини на ЕС и няма да предприеме нищо. Значи да се готвим за ново Априлско въстание. Но то и това няма кой да организира. Само си дрънкаме тука, но на никой не му стиска да направи нещо, а ако опита моментално се намира опозиция да го пречупи. За мен, само Господ може да направи чудо, но и това може да стане само ако народът му даде този шанс. Народът и на това не вярва, така че какво остава?

  2. Новото „Априлско въстание“ е абсурдно в тоя исторически момент, защото ще бъде потушено още в зародиш. Малките трябва да се прилепят към „по-добрия“ голям и само тогава ще бъдат спасени. Кой ли е добрият по-голям брат???

  3. АКО БОЙКО БОРИСОВ ПОИСКА ПОМОЩ ОТ РУСИЯ ТОВА ЗНАЧИ ДА ЗАЛОЖИ ГЛАВАТА СИ АКО ЛИ НЕ ЗАЛАГА ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД !ТОВА НИЕ НЯМА ДА МУ ПРОСТИМ !ЗА ТОВА БОЙКО БЕГОМ ОТ ПОЛИТИКАТА !ТЯ Е ЗА УМНИ ХОРА А ТИ НЕ СИ ОТ ТЯХ !ДЪРЖАВА СЕ УПРАВЛЯВА С ДАЛНОВИДНОСТ А ТИ Я НЯМАШ ЗА КОЕТО МОЖЕ ДА ЗАПЛАТИШ С ГЛАВАТА СИ !НЕ МОЖЕЛ СИ ДА ЖИВЕЕШ БЕЗ ПОЛИТИКА ЧЕ ТОВА ТВОЙТО ПОЛИТИКА ЛИ БЕШЕ –ДА СТОИШ И СЕ ОСЛУШВАШ КАТО ГЛУХА СВИНЯ В ПРОСОТО КАКВО ЩЕ ТИ ИЗДИКТУВА МЕРКЕЛ !

  4. Бойко най завре е да се самоубие защото поради греховете си нямаш право на живот и спри да крадеш защото нямаш време да се радваш на кражбите си ти не си никакъв политик ти си един жалък простак и слуга на нато ес и сащ предател на българския народ ти унищожи българия имаш цялата омраза и отвращение на българския народ да те накаже господ с най жестокото възмездие тебе дъщеря ти внука ти и кака ти

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *