Борисов на 3 март: Строителите на Магистрали са Истинските Герои на България!

Часове преди началото на празненствата послучай Трети март председателката на народното ни събрание, по-известна сред народа като ПКП Караянчева се скара задочно на президента Радев от връх Шипка. Часове преди Радев да произнесе своята реч от славния връх, в интервюта по всички големи телевизии тя натърти, че тържествата са под нейния патронаж. „Тържествата на Шипка са под патронажа на председателя на Парламента, а това, че Президентът е решил да дойде днес тук и да чете слово- това си е негов проблем. Радев би следвало да е тук единствено в ролята си на смирен гражданин, а не на оратор. Аз днес съм тук като гражданин. Заради противоепидемичните мерки днес на Шипка няма официални тържества. Няма нужда да четеш помпозни слова, важно е единствено какво чувстваш и да го споделиш с хората, дошли тук“, обяви Караянчева пред камерата на Би Ти Ви.

„На този връх трябва да преосмислим действията си и като народ да се замислим защо повече разрушаваме, отколкото градим. Защо не можем да се обединим зад една обща цел. Трябва да бъдем силни в името на България и да преглътнем различията си. Не е нужно да си правим на инат“, каза още Караянчева.

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

“ Трябва да бъдем силни в името на България и да преглътнем различията си“, изцепи се днес простата кърджалийска п… А ние от Skandalno.net се запитахме кое от всичките „различия“ с управляващата крадлива сган ГЕРБ трябва българския народ да преглътне… според призива на Караянчева. Това ли, че повечето хора в България работят честно и почтено… и пак нямат чекмеджета с евра и златни кюлчета като гербавия вожд Борисов?! Или това, че вече 11-та година начело на държавата ни са заседнали хунта неграмотни неандерталци, от които ни е срам до посиняване. Или това, че племето на банкянския Винету срина държавността и легитимните институции в нея до основи и до кота нула… до такава степен, че сега всички чакат Мутрата да решава всеки казус в държавата… А той взима решенията според това как се е събудил, в какво настроение е… както и според това какво му е хрумнало на момента в тъпата кратуна?

Липсвало разбирателство в държавата, казва ПКП. Но не обяснява на каква база да стъпим народ и управляващи, за да се разберем. Защото ГЕРБ май разбират базата като подкрепа за Борисов. Да, ама не. Народът изтрезня и вече не ще да гласува за човек, произлязъл от силовите групировки, който държи в офшорните си сметки в САЩ над 4 млрд. долара – крадено от българския народ.

Четем още, че Караянчева казала: Всеки българин да се качал на Шипка, за да поднесе цветя!!! Караянчева, чиито знания по география са като на пекинска патица, явно не знае, че на Територията сме около 6.5 млн. души. И ако приемем призива на госпожата… и вземем, че всички се качим горе – това няма ли да наруши противоепидемичните мерки на любимия й щаб НОЩ?! И още един въпрос: Къде пак се скри Мутрата. Не го видяхме нито на Шипка, нито на площада в София. Явно по стар свой агентурен прийом, за 11-та поредна година, зададе ли се национален патриотичен празник – той се скрива в дупката си като мокра мишка. А, пардон! Току-що научаваме, че премиерът (простете ни квалификацията) днес цял ден инспектирал строителството на магистрала „Струма“. И даже интервю дал, в което казал: „Лесно е да празнуваш свободата, но трябва да се върши работа. Аз съм тук при истинските герои на България – при работниците, при строителите на магистралите и пътищата“. Егати демагога, егати популиста, егати идиота!!! Не на нас тия, Бочко Банкянски. Кажи си, че шефовете ти – глобалистите от „Козяк“, са ти забранили каквато и да е проява на патриотизъм, бе, ченге непоръбено.

Така премина тазгодишният Трети март, драги читатели. Но има и нещо положително – идат избори. На 04.04 да ги изметем… а после – по затворите. С присъди – според „заслугите“ им към Майка България. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

5 коментара

  1. МУТРИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ МАФИЯ ГЕРБ НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

  2. НАРОДЕ СРУТИЩЕТО ВИТИНЯ МОЖЕ ДА ВИ УБИЕ ВНИМАВАЙТЕ НОСЕТЕ КАСКИ НЕЩО МОЖЕ ДА ПАДНЕ НА ГЛАВИТЕ ВИ ЕЛ.ЛАМПА МОЖЕ ДА ПОТЪНЕТЕ МОЖЕ ДА ИМА СРУТИЩА И НАВОДНЕНИЯ В ТУНЕЛА ВИТИНЯ ВСИЧКИТЕ МУ СТРОИТЕЛСТВА СЕ СРУТВАТ

  3. НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ, ОБЩЕСТВОТО ДА ИГНОРИРА И ДА СЕ АБСТРАХИРА ОТ ЕЖЕДНЕВНИТЕ ГЛУПАВИ ИЗЛИЯНИЯ НА БОРИСОВ И ХОРАТА ОКОЛО НЕГО?НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ,СПРЕМ И ДА СЕ ЗАМИСЛИМ КАКВО СЕ СЛУЧВА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ? ПОВТАРЯМЕ ЕДИН И СЪЩ МОДЕЛ , ВОДЕЩ ДО ЕДИН И СЪЩ НЕГАТИВЕН РЕЗУЛТАТ. ИДВАТ ИЗБОРИ НА 4АПРИЛ.КАКТО ПРЕДИ ВСИЧКИ ИЗБОРИ И ТЕЗИ ВЪРВЯТ ПО СЪЩИЯ СЦЕНАРИЙ И СЕ ОЧАКВАТ СЪЩИТЕ РЕЗУЛТАТИ. И ВСЕКИ ГОВОРИ ,ЧЕ ТОВА ПОСЛЕДНИЯ НИ ШАНС. АМИ ,КАТО 30 ГОДИНИ ПОВТАРЯЩ, ЕДНО И СЪЩО, И РЕЗУЛТАТА ТИ Е ОТ ЛОШ ПО ЛОШ, НЕ СЕ УСЕЩАШ ЧЕ,НЯКЪДЕ БЪРКАШ СИСТЕМНО.ДОРИ ДА СЕ СМЕНЯТ ,МЕСТАТА НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СУБЕКТИ ,УСЛОВИЯТА И ПРАВИЛАТА , ПРИ КОИТО ТЕ ЩЕ БЪДАТ ПОСТАВЕНИ ЩЕ БЪДАТ СЪЩИТЕ И РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е СЪЩИЯ.ГОВОРИМ ЗА СМЯНА НА МОДЕЛА НА УПРАВЛЕНИЕ, А ТОЙ Е СВЪРЗАН С ПРОМЯНАТА НА ПРАВИЛАТА,ПО НАЧИН,ПО КОЙТО ЩЕ СЕ ГАРАНТИРА УСКОРЕНО ВЪЗХОДЯЩО РАЗВИТИЕ .30ГОДИНИ ЗАГУБИХМЕ ОЩЕ КОЛКО ТРЯБВА ДА ЗАГУБИМ?ГОВОРЯ ЗА МОДЕЛА, НЕ НА УПРАВЛЕНИЕ, А ЗА МОДЕЛ ПРЕМАХВАЩ ЗАВИСИМОСТИТЕ ОТ ,КОИТО СТРАДАМЕ В МОМЕНТА, СЪС СЪОТВЕТНИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ МЕХАНИЗМИ ИНА КОНТРОЛ НЕ ДОПУСКАЩИ ЗЛОУПОТРЕБИ С ВЛАСТ И ПУБЛИЧЕН РЕСУРС,ПРОДАВАНЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС.ПАРЛАМЕНТА Е ВИСШИЯ ОРГАН В ДЪРЖАВАТА–НО ВИЖТЕ КАК ИЗБИРАМЕ ДЕПУТАТИТЕ–ОТ ТУК ЗАПОЧВА ОПОШЛЯВАНЕТО И ЗАВИСИМОСТИТЕ , СЛЕД ТОВА ТОВА ТЕЗИ СЪЩИТЕ СИ ИЗБИРАТ МС, МС СИ НАЗНАЧАВА АДМИНИСТРАЦИЯТА ПАК ЧРЕЗ ЗАВИСИМОСТИ – И КАКВО ОЧАКВАМЕ. КОЙ ЗА 30 ГОДИНИ ПОНЕСЕ НЯКАКВА ОТГОВОРНОСТ ЗА НАНЕСЕНИТЕ ВРЕДИ НА ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА? ПОЛИТИЧЕСКАТА ОТГОВОРНОСТ Е ПЪЛЕН ЦИНИЗЪМ. ВИЖДА МЕ ЯСНО ,ЧЕ ТЕ КРАЛИ,МАМИЛИ,ЛОБИРАЛИ,ПРЕДАВАЛИ ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА И ЩЕ ЧАКАМЕ 4 ГОДИНИ ЗА ДА ГИ НАКАЖЕМ.ТРЯБВАТ МЕХАНИЗМИ, КОГАТО ДА ДАВАТ ВЪЗМОЖНОСТ СУВЕРЕНА ДА РЕАГИРА И ДА КОРЕГИРА,НЕЗАБАВНО, КОГАТО ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС Е НАРУШЕН И ЗАСТРАШЕН.КАКВО Е НИВОТО НА ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ В МОМЕНТА? НЯКОЙ ДА СЕ СЕЩА ,ЗА ТАЗИ ФОРМА НА ДЕМОКРАЦИЯ .ПОЛИТИЦИТЕ ИМАТ ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ ЕДИН РУБЕЖ –ТОЗИ НА ИЗБОРИТЕ И ДО ТУК И КОЛКО ЧЕСТНО ГО ПРЕОДОЛЯВАТ?.СЛЕД ТОВА 4ГОДИНИ КАК ГИ КОНТРОЛИРА СУВЕРЕНА, ПРИ ТОЗИ ГЬОНСУРАТЛЪК? ТОПЛИ МЕСТЕНЦА,ДОБРИ ПАРИЧКИ ,ИМУНИТЕТ, НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ,КОЯ ОТ ДНЕШНИТЕ ПАРТИИ Е ПОЛИТИЧЕСКА ОРГАНИЗАЦИЯ И КОЛКО СА БИЗНЕС КОРПОРАЦИИ?КОГО В СЪЩНОСТ ИЗБИРАМЕ НА 4 АПРИЛ И ЗА КАКВО?

  4. Нищо ново. Простата Тиква не ходи там където ходи Президента. Ясно защо. Патологичният нарцис не може да преглътне, че Президентът го засенчва дотолкова, че го прави смешен. Ненаситната страст на този примат да се чувства велик, неповторим и недостижим, мачка в самия него всяко и най-дребно човешко чувство за чесъ, справедливост, мярка и разум. Затова си прави собствени мероприятиа, собствени новини, собствена партия от роби и лакеи, собствен парламент който да го пази от критика и собствено правителство което само да изпълнява без да дава съвети и идеи за управлението. Върхът на лудостта му стига дотам да противопоставя собствени „герои“ срещу всепризнатите освободители. И на всичко отгоре си има жалки медии които отразяват глупостите и излагането му. Интересно как още не е поискал като корсиканецът да го обявят за император? Даже Кобургът и европейските монарси са по-прибрани и сдържани в поведението си, превземките и претенциите си за величие. Ще дойде ден и тази долна Бърдоква като един свинар от далечното минало ще слезне безславно от сцената оставяйки само мнението „малко му е“ след като го утрепат.

  5. Едно време любимите кончета на нашия „велик стротег“ бяха магистралете и Западни Балкани, включитално и Македония. България първа призна Македония, подарихме им 100 неукомплектовани стари танка и за благодарност…какво?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *