Борисов: Митрофанова е нежелана в парламента (С ВИДЕО)

С погнуса и отвращение публикуваме днешната позиция на американския агент Борисов, който държан с компромати от вашингтонските си ментори, по тяхна заповед не би се поколебал да вкара България във война. Не че е само той. В подобна позиция е почти цялата ни компрадорска американозависима политическа класа. А също и 90 % от икономическия ни и културен псевдоелит – назначени или минимум одобрени от САЩ и евроатлантическата му европейска креатура пионки. А позицията на Борисов публикуваме просто за илюстрация до каква човешка нищожност са се докарали след 33 години слугинаж в полза на чужда държава с цел лично облагодетелстване всички споменати по-горе персонажи. До момент, в който не биха могли да откажат на менторите си дори да вкарат България и нейния народ в ядрена война.

Митрофанова е нежелана в парламента. По темата Украйна и руската агресия мнението ни е еднозначно. Всяко лично мнение остава настрана. По тази тема компромиси няма да правя.

Този призив отправи към депутатите от партията лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в извънредно обръщение към членовете и симпатизантите на ГЕРБ, излъчено на страницата му във Фейсбук.

„При варварските удари на Русия по граждански обекти в Украйна, считам, че дори и артистичната натура на Вежди Рашидов, който винаги се е обявявал за мир и разбирателство, трябва да разбере. При тази агресия тези норми, към които сме се придържали и ние, са несъвместими“, обяви Борисов.

Той възложи на Десислава Атанасова, която отново ще е председател на ПГ на ГЕРБ, „категорично, с необходимите по закон средства, след като г-жа Митрофанова е поканена на откриването на НС, да направите заедно с другите партии така, че тя да е нежелана на първото заседание на парламента.“

„Независимо от различните мнения, по темата Украйна, война и агресия на Путин, ние сме категорични ясни и точни. Затова моля, всеки от вас, който има лично мнение, да не го изразява. По тази тема компромиси няма да правя“, категоричен бе Борисов.

„Иначе виждате какво става със Запорожката АЕЦ, спират външното захранване… Путин и компания да си играят с живота, здравето и целия поминък в нашия регион – туризъм, земеделие и т.н.“, подчерта Борисов.

„Не разбирам как им държи сърцето на колегите от другите партии да изпадат в дребнотемие за нови избори и пр. при тези заеми и милиони“, допълни той.

„Утре няма да влезем в събранието, ако Митрофанова дойде. Надявам се тя да направи този жест да не проваля първото заседание на 48-ия парламент“, отсече той.

„Явно не е било достатъчно за някои наши членове това, което вчера казахме, че не желаем руската посланичка Елеонора Митрофанова да присъства на първото заседание на 48-от НС, нека сега да го чуят от мен, посочи още Борисов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. ПРЕСТЪПНИКО БОЙКО БОРИСОВ, ТИ СЪЩО НЕ СИ ЖЕЛАН В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ, НО С ФАЛШИФИКАЦИ И ПРАВНИ НОМЕРА ОЦЕЛЕ ОТ СЛЕДСТВИЕ И ЗАТВОР !
    – ТВОЙТО МЕСТО Е В ЗАТВОРА ДОКАТО НЕ ВЪРНЕШ ОГРАБЕНОТО ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И РАЗДАДЕНО НА КУРВИТЕ, ЗА ДА СИ ПРАВИШ УДОВОЛСТВИЯ Е ДЕЦА !

    ВЕРОЯТНО СИ ЗАБРАВИЛ ЗА ПРЕСТЪЛЕНИЯТА СИ И ЗАТВОРА В ПАРКРАЦ – ЧЕХИЯ?

    ГОСПОД ДА ТЕ УБИЕ – ПРЕСТЪПНИКО И АЗ ИМАМ ОСНОВАНИЯ ДА ТИ НАПШИА ЧЕ СЕ ПРЕСТЪПНИК И УБИЕЦ НЕ САМО НА МОЯТ ПЛЕМЕННИК ЗА ДА ГО ОГРАБИТЕ НО И ЗА 150 УБИИСТВА НА ЗАМОГНАЛИ СЕ ОТ ТВОЯТА ОРДА, КОЯТО ОГРАБИ.

    ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА УБИИСТВОТО НА ЧАКЪРА, КОЙТО УБИ С БАЗУКА !

    СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ
    12 ОКТОМВРИ 2022 – ВРАЦА – БЪЛГАРИЯ

  2. БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦО ОЩЕ ЛИ НЕ СИ НАЯСНО МРЪСТНИКО ЧЕ ИМАШ ВСИЧКАТА НАРОДНА ОМРАЗА

  3. На този селски простак,… май не е добре да ги обиждам тези хора, на този нерез, мястото му е в затвора. Най-малкото. Не стига че граби, даже и с гъза си ами сега иска да ни вкара във война само за да си спаси кожата. Лошото е че нашият парламент няма партии. Има само лъжи, измами, муфтене, мутреене, крадене. Нищо за България не са направили тези боклуци, които избираме всяка година. Целият парламент е навързан като свински черва с единствена цел- лично облагодетелстване. А тази тиква отдавна е преминала всички граници. Сега са го стиснали така здраво за топките че самият той не знае како говори

  4. Абе ИЗРОД,ТИ ДЪРЖА ПО ДОМОВЕТЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ,ЗАРАДИ ИЗМИСЛЕНИЯ КОВИД!ТИ БЕШЕ ТОЯ,КОЙТО КАРАШЕ НАРОДА ДА ПОПЪЛВА ДЕКЛАРАЦИИ,ТИ СПРЯ ЖУВОТА,БИЗНЕСА НА ХОРАТА,ЗА ДА УГОДИШ НА ГОСПОДАРИТЕ.ТИ НЯМАШ СУРАТ ДА ИЗЛЕЗЕШ КАТО МЪЖ,АМИ СЕ КРИЕШ КАТО МИШКА!ПРОКЛЕТ ДА СИ И ТИ,И ДЕЦАТА,И ВНУЦИТЕ И ПРАВНУЦУТЕ ТИ!НЕЩАСТНИКО,И ТВОЯТ РЕД ЩЕ ДОЙДЕ!

  5. Ще строим….. Затвор!
    По Никола Вапцаров

    Строиме Затвор, огромен Затвор
    със яки бетони стени.
    Мъже, жени, народ
    строим Затвор за живота!

    Децата се раждат незаконно
    без семейство, без бащи
    хиляди, маса, народ
    без усмивка, без живот!

    Нова смяна идва убита,
    без покрив, надежда и блян.
    Затвора става божа обител
    манастир за житейски съдби!

    Мъже, жени, народ
    защо строим Затвор за живота?

    1 декември 1987 г.

    Стефан Чолаков, Затвора Враца

  6. Това лице, така и не разбра, че Галактиката не се върти около него, желанията му или заповедите, които е получил. Тя се върти около друга черна дупка, масивна и предположително опасна. Опитът му, да покаже колко е значим, го прави още по-жалък, защото не е велик този, който се мята най-отпред, по посока на вятъра, а този, който стои въпреки него.

  7. Ега ти нищожеството! Няма ли кой да каже на простата банкянска тиква, че това е протокол! Както оня американо-кюрдски вампир ще се тапоса на балкона, въпреки, че народът я ненавижда, така и всички останали посланици са поканени по протокол!

  8. НАРОДЕЕ?? ТИ КОЙТО ГЛАСУВАШ И ВРЪЩАШ НА ВЛАСТ ВСИЧКИ ЕВРОГЕЙСКИ ПОДЛОГИ? ВОЙНА ЛИ ИСКАШ НАРОДЕЕ? ЩЕ Я ПОЛУЧИШ ЩОМ ИСКАШ!

  9. Като му видя само мутрата на тоя селски хитрец и получавам нервни изблици.Не е нужно да си много паметлив,не е нужно да си много морален, но ако навържим всички факти около тая персона, националният ни позор няма равен на себе си. Позорът пада най-напред върху цялата свита около него,както и върху всички , които черпят някакви облаги около него. Но такъв изрод наистина е проклятие за смазания ни народ и това всеки трябва да го проумее.

  10. Толкова е зависим от чуждите сили,че и приятелите му започнаха да се отказват от него. От сега нататък ГЕРБ ще върви само надолу.

  11. Ако на местните избори наритаме гербавите калинки, на следващите парламентарни тоя ще има най-много 4 процента.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *