Борисов е готов да пролее кръв, но да запази властта си. Страхува се от Ревизия, Съд и Затвор!

Очаквам протестите да ескалират и да свалят Борисов от власт.

Крайно време беше за широко национално обединение срещу него.

Политическата криза я предизвика Борисов. Той е готов за безредици, и кръв е готов да пролее, но да запази властта си. Страхува се от ревизия, от разследване и Затвор. А отделно, целта му е да устиска до последния транш европейски пари, за да ги разпредели за последно към най-близкия си кръг.

Това заяви Мая Манолова преди минути.

Борисов отново се опита да раздели хората, като организира контра протест с автобуси от цялата страна. Този сценарий обаче не мина, защото и редовите членове на ГЕРБ искат нормално управление. Няма демокрация и контра демокрация, няма върховенство и контра върховенство, допълни Манолова.

Обединението на хората срещу Диктатурата на ГЕРБ – леви и десни, партийни и безпартийни, млади и стари, показва, че гневът на гражданите ескалира от институционалната война. На терен вече е новата политическа сила – „гневът на българските граждани“.

Това, което демонстрират управляващите и подконтролната им прокуратура в момента не е битка за по-добър живот на хората, това не е битка за доходи, това не е битка за работни места, това не е битка за подкрепа на малкия бизнес, това не е битка за антикризисни мерки. Това е битка за политическото оцеляване на един Диктатор. Така Борисов се бори да остане на власт. Той със зъби и нокти 11 години пази тази власт със страх и репресии срещу хората, срещу всеки български гражданин, който мисли различно, добави Манолова.

Гражданите са тези, които ще свалят властта… властта, която вече 11 години не прави нищо полезно за хората. Вместо да предприемат икономически мерки, държавата да подкрепи семейните производства и малките фирми и кризата да се използва за просперитет, парите стигат до определени хора и фирми, допълни тя и припомни, че единствените фирми, получили средства по 60/40, са близките до Борисов.

Изискванията за антикризисните мерки бяха такива, че хората и малкия бизнес не успяха да се възползват. Тези, които се възползваха, бяха накарани в най-трудната ситуация да си платят всичко и след това да им кажат одобрени ли са или не, каза Манолова.

Прогнозата ми е, че до дни Борисов ще бъде принуден да подаде оставка, завърши Манолова. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Най ме е страх, че след превземането на крепостта, победителите ще се спогледат, през главите им ще протече мисълта „Кой ще управлява“ и ще започне ново братоубийство. Такава е цялата ни история, дори в най-великите си времена.

    • Искаш да кажеш,че Бойко е незаменим.Който и да турим за премиер ще бъде в пъти по добър от Б.Борисов.

      • Точно пък тази глупост изобщо не искам да кажа, но ето и Вие търсите враг, не там където е.

  2. ЖАЛ МИ Е ЗА БОЙКО БОРИСОВ СЛЕД ПЕТ ЛЮБОВНИЦИ С ТОЛКОВА ПАРИ И УВАЖЕНИЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ КУРВИ, ДА ВЛЕЗНЕ В ЗАТВОРА С ЦИГАНИТЕ, НИКАК НЕ Е ХУБАВО, НО ЩЕ СТАНЕ ЦИГАНСКИ ЦАР –––– !

  3. Da ne izbiaga skoro Borisov i toi vav Dubai, za da se spasi ot narodnata liubov. Zashtoto Vasil Bojkov go chaka (Borisov) tam v Dubai – ima niakoi raboti da mu kazva ;-)

  4. БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗСТРЕЛЯН КАТО КУЧЕ СЕГА И ВЕДНАГА

  5. Аууу,,сакат да каъпичват Бойче! Аууу,немойте така бе добри люде. Кой после ,че управлява като го капичнете.Он е сунце бре. Он е нашиот Данко.Те и еврочакалнята ни вкара. Що пътища построи.А некои като са зинали против нашето сунчице. Срам,позор.Ние от ГЕРБ кажуваме те така. Само ние от ГЕРБ моеме правилно да обичаме България.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *