България Въстана, Хунтата на колене! 200 хил. демонстранти блокираха центъра на София! Сблъсъци с полицията! Кръв по Жълтите павета! (ВИДЕО)

До сблъсъци с полицията се стигна след възникнало напрежение между платените „протестъри“ на ГЕРБ (предимно роми и държавна администрация) и привържениците на Президента. Привържениците на Радев се опитаха да попречат на гербаджиите да се качат на автобусите, с които бяха докарани в София от провинцията, за контра-протеста в подкрепа на Бойко Борисов. С викове „Оставка!“, „Гешев е позор!, Долу Борисов, долу Хунтата“, те тръгнаха към Орлов мост, минаха покрай обграденото с полицейски кордон Народно събрание, но внезапно финтираха полицаите, заобиколиха СУ „Климент Охридски“ и покрай Националната библиотека стигнаха до пространството, в което бяха паркирани десетките автобуси на ГЕРБ. Там, при липсата на полиция, се стигна до физически сблъсъци и кръв. Към автобусите с платените протестиращи на ГЕРБ хвръкнаха камъни и бутилки, имаше и сблъсъци между протестиращи от митинга на Радев и полицаите, а към хората на ГЕРБ се скандираше масово: „Платени боклуци!“.

Привърженците на ГЕРБ все пак успяха да се качат в автобусите и останаха там да чакат защита от униформените. Когато полицаите се появиха, някои от рейсовете успяха да потеглят, но други бяха блокирани от противници на правителството и главния прокурор.

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО:

Поне 10 души бяха арестувани.

Противниците на ГЕРБ и правителството блокираха целият център на София от Орлов мост до Триъгълника на властта, а към 22 часа броят им нарасна до над 200 хил. Това определено е краят на Хунтата ГЕРБ, която за 11 години почти унищожи България! Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Търпението има граници, които само арогантността може лесно да пробие.

    ТИ СИ ГО ИЗБРА!

  2. Boiko Borisov go e strah, che shte si izgubi vlastta i POBARZA da ni zaprati v chakalniata na Evrozonata predi posta mu da izgori. Evroto e smart za Balgaria, to shte izgori poslednite ni spestiavaia i shte ni dovede do nechuvana Inflatsia I povishavane na tsenite. EC e patnik, EC zagiva I predi da potane iska da ni povleche i nas. Boiko Borisov go znae I predi da si otide ot vlast, iska da smachka i da zloupotrebi totalno s Balgarskia narod, da ni zatrie. A chudia se zashto NIKOI ne nahlu v kabineta na Borisov da go proveriat za Kiulchetata zlato I za Pachkite pari, koito ima, I to samo v edno ot shkafchetata si? Ne dalji li toi obiasnenie na Balgarskia narod da chueme otkade gi ima toi tia pari i zlato v kiulcheta, kato Balgarskite pensioneri umirat ot glad? Niama li koi da mu poiska otgovornost? Rumen Radev triabva da izprati razsledvashti za parite otkradnati ot Balgarskata hazna I ot vseki edin ot nas! Triabva da zashtitim Gospodin Radev SEGA, zashtoto inache Mnogo Skoro, sega prez septemvri shte ni zakliuchat otnovo i toia pat tova shte prodalji do drugia Mai I Vsichko shte falira, ochakvat ni glad I bezrabotitsa, zavarshvashto s po edna otrovna injektsia (razbirai vaksina) za vseki ot nas. Edinstvenata svetlina v tunela e Gospodin Radev. Svaliane na Huntata ot vlast, tarsene na otgovornost i edinstvenata nadejda na Balgaria e Prezident Radev! Da go zashtitim! Imame nujda ot nego! SEGA!

  3. Zashto Politsiiata I Voiskata I Jandarmeriiata zashtitavat Huntata sled kato Narodat ia ne iska. Politsaite I Voinitsite ne sa li chast ot Balgarskia narod? Te ne sa li edni ot nas? Ne im li plashtame nadnitsite NIE S DANATSITE, KOITO PLASHTAME VSIAKA GODINA? Politsiiata, Jandarmeriiata I Voiskata koi paziat: Balgarskia narod li ili Hunytata? Otkoga te rabotiat za Huntata, a nizvergvat Naroda, koito im plashta nadnitsite, t.e. vseki edin ot nas? Sled kato NARODAT iska Huntata, Politsiiata, Voennite I Jandarmeriiata sa DLAJNI da ia predadat na naroda. Nie im plashtame zaplatite s nashite pari i danatsi, ne NIAKOI GRUG.

  4. Zashto povecheto politsai sa s maski kato sa na otkrito? Sigurno gi e sram, che paziat Huntata i zatova ne smeiat da si pokajat litsata ot sram. Da si svaliat maskite da vidime koi sa tiia koito paziat i ohraniavat Huntata (s nashi pari) sleg kato Balgarskiia Narod ia ne iska.

  5. Dnes e NAI-LOSHIIAT DEN za Balgaria, zashtoto Evroto za Balgaria znachi Falit, INFLATSIA I Glad. EC znae, che Borisov skoro shte si izgubi vlastta i go natisna ta da vkara Balgarskiiat narod v Evrozonata. Borisov niamashe nachin, zashtoto toi NE SLUJI NA BALGARSKITE INTERESI I iska da pogubi Balgaria. Borissov obiasniava na Balgarskia narod, toest na prostoliudieto, koeito ne sa finansisiti, sas samouveren ton, che Evroto e dobre za naroda, no toi samiiat znae che EVROTO SHTE BABE KATASTROFA ZA BALGARIA, ZASHTOTO EBROPA SE RUSHI, EVROTO SKORO NIAMA DA GO IMA, A NAS NI PRISAEDINIAVAT TOCHNO PREDI EVROTO DA IZCHEZNE, ZASHTOTO CHUJDITE SILI NE ISKAT BALGARIA DA E DOBRE, TE ISKAT I NIE DA PATANEME ZAEDNO S TIAH. BORISOV NE OBSLUJVA BALGARSKITE INTERESI, ZNAE SAMO PACHKITE OT PENSIITE NA BALGARSKITE PENSIONERI. TRIABVA MNOGO SPESHNO I NEZABAVNO REFERENDUM, DA REFERENDUM ZA EVROTO, INACHE VSICHKITE NI SPESTIAVANIA SHTE IZGORIAT I NI CHAKA GLAD.

  6. Загубим ли си националната валута си загубваме последния си шанс за да ни има . Еврогейците скоро ще изчезнат и тяхната валута пропада ето защо Англия се оттегля те са в кухнята на играта това дето боко изрода ви плещи за чакални той това го плещи от 13 години той и онуй юдово чудовище горанов са за затвора боко има извършени 180 поръчкови убийства и още колко престъпления и кражби галената му администрация е нагушена с пари и привилегии за да гласува за гйонсуратов отново. Стига толкова Мутро подавай си оставката и връщай заграбеното а твойто прокурорче гешефтаров да бъде закаран директно зад решетките

  7. Тази отровна гербаджийска плесен, която е налазила България, трябва да бъде изтрита от държавата ни! Всички без изключение налапали се с държавно богатство трябва да бъдат разследвани и съдени и в затвора да сече тухли.Народен съд за всички крадци на парите на българите-боковци, догановци, цветановци и всякакви там -овци!Смяна на системата ,която е наречена демокрация,защото това беше див капитализъм и неолиберализъм ,който окраде и изнесе богатствата на България в чужди банки и държави.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *