Борисов: „Атака“ си играе на кворум, няма да ни надиграе!

ББНяма да могат да ни вкарат в играта с кворума, заяви днес Бойко Борисов, който неочаквано регистрира цялата си група за заседанието на НС.

Причината за изказването му беше, че Атака изтегли депутатите си и отказа да работи повече в парламента, който и без това след месец се разпуска.

Борисов излезе със странната теория, че кворумът в парламента трябва да се осигурява от БСП, ДПС и Атака. По неговата логика само партиите, които са във властта или подкрепят властта, трябва да осигурят депутати в залата, а останалите, които са в опозиция, им правят добро, ако изобщо благоволят да влязат.

Лидерът на ГЕРБ нарече поведението на атакистите „номерца“ и „игрички“ и заяви, че ГЕРБ няма да бъде надигран. Ето ние влязохме и им  осигурихме кворум, похвали се той.

Явно паметта Бойкова е много къса и бързо забрави, че игричките ги играеше неговата партия и то от изборите досега. Всеки ден в парламента се чудеха ще има ли кворум или не и ГЕРБ ще благоволи ли да се регистрира или депутатите ще стоят в редица в коридора и ще чакат знак от шефа си в зависимост от настроението му.

ГЕРБ въведе нов вид   парламентаризъм през последната година. Който е в опозиция – няма нужда да влиза в парламента и да твори закони. Може де се появява само от време на време, когато внася поредния безумен вот на недоверие.

А българите наивно вярват, че избират депутатите, за да работят. Нищо подобно. Сегашните ги избра, за да си играят на криеница, жмичка или котка и мишка. Само не и да работят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/v-o-dkstm44

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *