Бербатов ще става актьор, като спре футбола

ББербатов „Аз съм голям киноман и определено след като приключа с футбола  ще се пробвам да стана  актьор“, споделя неочаквано  Димитър Бербатов.  Даже вече съм пуснал връзки и проучвам нещата, доверява той.

Футболистът се надява, че сините му очи и интересното лице ще стоят добре на екран. Когато в съблекалнята на „Монако“ станело  дума за филми,  другите футболисти  изреждали някакви нови, модерни  заглавия – еднодневки.

Митко отговарял неизменно с „Кръстникът“, което предизвиквало учудени погледи, а някои казвали тихо – а, чували сме го този филм, но той е стар и не сме го гледали.

Който не е  гледал „Кръстникът“, няма право да говори за кино, пали се Бербо. Аз разбирам много повече от тях и мечтите ми не са фантазия, а са напълно възможни. Мога и да финансирам продукции, мога да стана продуцент, но най-близко до сърцето ми е актьор. Обмислям и много други различни  идеи и проекти. Целите ми изключително  високи и извън терена и ще се останат такива, кълне се Бербатов и проучва различни варианти да се реализира и след футбонтата си кариера. Нямам намерения да излизам в пенсия или да ставам треньор. Ще се занимавам с нещо различно, казва спортистът.

Макар че много  му харесва Лондон, където доскоро риташе топката, Митко споделя, че и Монако не е  град за изхвърляне. В момента той се адаптира и търси дом за семейството си там.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/H37WmEk5bI4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *