Борисов: Ако не ме изберете, след октомври ще умрете от глад

Борисов голямНечувано нагло изказване направи днес в сутрешния блок на БНТ Бойко Борисов. Той в прав текст каза, че ако не бъде избран да управлява, България я чака глад и мор след октомври.

Ако не получа 121 депутата, аз ще върна мандата и ще оставя БСП и ДПС пак да правят коалиция. Може и реформаторите да им помагат. Страната ще влезе в спиралата на кризата и няма да има нито храна, нито ядене, нито ток. Комунистите са доказали, че не могат да управляват и ще вкарат страната в още по-голям батак.

Аз коалиции с никого няма да правя. Особено пък с реформаторите, които се оказаха най-големите комунисти, защото Иван Костов играе в сянка за БСП. Аз това го разбрах скоро и никога с реформаторите няма да се съюзя, заяви Борисов.

При моето управление пицата беше постна, но имаше пица. А сега и  хляб може да няма. Всичко ще откраднат. И ще си правим избори до дупка. И ще затъваме в кризата. При мен имаше един гениален министър и той се казваше Симеон Дянков. Той спаси финансите на България. А другите не могат да изкарат и някого, който има половината способности на Дянков. Така че България в момента няма алтернатива!

Вчера пък вицепремиерът Захариева заплаши, че през зимата може да има режим на тока, защото цената му е много ниска и част от производителите са спрели мощностите си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

25 коментара

  1. А стига бе, този няма ли кой да го въдвори в Карлуково? Толкова се е вманиачил във властта, че като нищо ще ни спретне политическа криза докато се самоизбере накрая

  2. Борисов за вас властта е всичко.при вашето управление горяха живи хора – забравихте ли защо. и при вас също се крадеше.а 10-те процента рекет,замразяване на доходите.за народа постна пица,а за властимащите обществени поръчки и еврофондове.не сме забравили нищо.не щем ГЕРБ,не щем БСП и ДПС. не ти щем Дянков.отвратени сме от вас политиците – жалки сте.

  3. Бойко Борисов е изнудвач. Изнудва гласоподавателите. Плаши ги, ако не го изберат с 121 гласа, щял да върне мандата на БСП и ДПС да управляват. На мен ми се струва, че Бойко Борисов си служи с мутренски похвати да изнудва. Няма ли кой да го даде на прокурор за това че изнудва гласоподавателите? Прокуратурата да се самосезира! Незабавно ! Бойко Борисов е биовампир, изсмуква душите на хората с подобни изказвания и ги въвежда в депресия!

  4. Боко рапоня е мръсен комунист с мръсно минало и няма да те изберем мръсно копеле.
    Умри в кански мъки и бати ще дойде да ти се издриска на паметника

  5. Бойчето е изтрещял напълно. Май е забравил, че гениалният министър Дянков беше уволнен лично от него.

    • Вие нормални хора ли сте с ващи идиотски коментари .Големи глупаци сте .Бойко много направи за държавата .Спрете с глупавите си коментари

      • Идиоти,я се огледай малко, че приличаш на трол

      • Ти си неосъзнат идиот щом се хващаш на бъдицата на този диктатор!Заради такива като тебе духаме супата всички!

      • СИГУРНО ТЕ Е НАПРАВИЛ И ТЕБ.

  6. бойко,ти си долен мръсен предател,не заплашвай народа, защото през октомври народа ще те обеси,така правят с предателите. Ти мозък изобщо ли нямаш в тази тиква, че говориш простотии,къде си,не гледай от облаците,а слез на земята, защото целия български народ те ненавижда и само платените ти близачи те тупат по рамото. Вече не можеш и да се покаяш,че бесилото ти е готово.

  7. Тоя е толковя нагъл че се самозабравя.Явно иска и той като ТАТО да е “ ВЕЧЕН“ само че с тази разлика че ТАТО строеше заводи,даваше работа,а училищата бяха пълни и се учеше много обемно всичко.На кратко хората живееха спокойни за утрешният ден,до като Бойко и всички останали ог 1989та дп сега само крадат.Такива като Костов,Ф.Димитров,Сакскобурготски,трябва дажса първи на бесилото и така до последния спорд виновноста им,а аз …,аз с кеф ще им ритам столчетата под бесилките.Даже няма да ми тегнат на съвеста.

  8. Бойко не е толкова тъп за да приказва такива неща, не се излагайте.

    • И на мен ми се иска да ритам столчета.Чоп ли ще се хвърля или ще се прави списък на ритачите?

  9. Политиците толкова силно са се вживяват в ролята на някакъв ЕЛИТ , че направо са ми жалки.
    Едно не разбирам , като крадат и осигурят до девето коляно фамилиите си защо не спират? От утре като почнат да умират един по един ,кой ще им харчи парите?
    Колкото и комунистически да звучи за моята безпартийна особа , си мисля , че е редно държавата да се включи като наследник на всеки споминал се политик и да си връща поне малка част от заграбеното от него :)

  10. Господи,отърси ни най после от демона обсебил България ББ и го прибери на мястото му в затвора или в психиатрията!Благодарим.Амин.

  11. Бездарни комуноидни потомци сте всичките ! Не ви ща пицата, искам да висите по въжетата и да бухате камънаци в някоя мина до края на дните си !

  12. Българина трудно се осъзнава в каква мизерия живее. Трябва му много време да се примирява и след още повече време се осъзнава и започва да търси начин да подобри обстановката, но трябва още повече време за тези дела.
    Това, което сам си направи човек, никой друг не може да му го направи.

  13. била посна пицта ли бе мършо ,ти ще си пъвия линчувн от нрода да знаеш,с тоя държавен рекет над малкия и среден бинес твоята пица посна ли е ?А суджуци ядеш ли а?А дано се задвиш и пукнеш мамицата ти мутрафонска!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *