Вижте кого взе за шарани Бойко Борисов

0

Бойко шараниСнимка с два току що уловени шарана край живописно езеро постна в профила си Бойко Борисов. Над нея той е написал „Когато кълве – кълве“ и е пуснал една усмивка.

И понеже остават месец и половина до изборите, а Борисов никога не прави нищо случайно, снимката буквално взриви социалните мрежи. Кои са шараните бе, Бойко? Народът ли? Пак ли ще ловиш балъци пред урните? Това ли намекваш, питат ядосани потребители.

Той вече ни е уловил, не виждате ли как обречено пляскаме с опашки в ръцете му и дишаме на сухо, отговарят други.

Кой ги улови тези шаранчета, така еднакви и големи и ти ги закачи на въдицата, иронизират го трети.

В същото време Бареков избухна също в профила си във Фейсбук и обяви снимката за предизборна гавра с народа. Той съзря в поста на противника си обичайното самохвалство и демонстрация на сила и превъзходство. Волен Сидеров пък в предаването си по телевизия „Алфа“ също разкритикува снимката и попита Борисов къде е коремът му, грълтал ли го е за кадъра или го е скрил с фотошоп.

Изказаха се и политолози, които оприличаваха шараните на ДПС и Реформаторския блок и твърдяха, че се постига внушението, че Борисов вече ги е уловил в мрежата си.

Шараните сме ние, признаха си пък веднага избиратели. Той ще си купи изборите, а ние ще играем ролята уловени риби. И все пак има напредък – от филии с мас е минал на рибка. А народът пак и мас и хляб няма да има, ако вземе той властта.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *