Бойко Борисов е на разпит за „Барселонагейт“ и по обвинения за злоупотреба с власт, Шайката ГЕРБ се събра да го брани

Баш главатарят на шайката ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Софийската градска прокуратура (СГП) на ул. „Черковна“, за да бъде разпитан по делото, известно като „Барселонагейт“, както и по редица обвинения срещу него за злоупотреба с власт. Той влезе в подземния паркинг на сградата с автомобил на НСО, без да се спира за коментар пред очакващите го журналисти.

Пред сградата на СГП в подкрепа на лидера си се бяха събрали членове и симпатизанти на ГЕРБ, както и народни представители от парламентарната група на ГЕРБ‐СДС.

В един и същи ден и час днес Бойко Борисов е повикан да се яви на разпит на две места. Свидетели сме на опит на Прокуратурата да осуети правосъдната реформа, която ГЕРБ иска да извърши. Прокуратурата се опитва да спре конституционните промени, които обсъждаме. Гешев се опитва да осуети съставянето на кабинет, заяви Даниел Митов, заместник-председател на ГЕРБ. Според него присъствието на членове на партията пред сградата на прокуратурата е символична подкрепа за техния лидер и изразява желание реформата в съдебната власт да продължи.

По думите на другия заместник-председател на партията Томислав Дончев, ГЕРБ ще продължат да изразяват подкрепата си за своя лидер по всякакви начини.

Какво реално се случва: Под американски натиск Борисов даде съгласието си човекът, който прикрива престъпленията му (на Борисов и цялата гербаджийска шайка) Иван Гешев да бъде свален от поста Главен прокурор. Гешев пък, сам затънал в блато от престъпления, се страхува, че без покровителството на Борисов и сие ще бъде изпържен и сега се опитва да се споразумее с довчерашните си покровители, като засега само им намеква че може да ги вкара в затвора. Свидетели сме как престъпления на Шайката, държани в продължение на 12 години в чекмеджето на трупчета от трима главни прокурори, сега излизат на светло. Чакаме развръзката.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Нали трябва да има театро за двукракия шебек населяващ България и да му се отклонява вниманието от важните проблеми.
    Надявам се руските ракети да удари първо защитниците на мутрьопръстовете, най-малко защото ни занимават със себе си.

    • 85% от населението на така наречените цивилизовани страни са двукраки шебеци. Само 14-15% биват определяни от специалистите като „мая“ – те са тези, които могат да направят някакви промени – революции, въстания, бунт в затвора. Така че България не е изключение, а напротив – резултатите от ваксането по време на пЛандемията показаха, че даже не сме толкова задръстени, колкото цивилизования ЗЯпаТ. Около 35-37% ваксани и то половината с купен сертификат. Стига си писал, че България била населена с двукраки шебеци. Не е вярно, а само създаваш комплекси у и без друго обруленото население.Двукраките шебеци са по целия „цивилизовн“ свят. У нас са по-малко, в Кравария са повече от средното.

      • Съжалявам, че не си разбрала към кой се отнася определението, защото мисля също като теб по темата и съм изтъквал подобни факти, които ми пишеш сега.
        Подчертавал съм много кратно, че българите са много по-умни ….. от всички останали народи, с повече лидери …. наваксването го доказва.
        Много пъти съм писал и обяснявал, дори с Ива спорихме по темата за народа.
        Народ
        Нация
        Население
        ТВзрители-шебеци
        Национални предатели
        Та горките шебеци, добре че съм аз чрез казване на истината, за да се събудят повече хора им създавам комплекси. Сигурно аз предадох България преди 33 г. на сатаната, направих учебните програми за тяхната „еволюция“, затрих индустрията, селското стопанство, здравеопазването, разпродадох земята, водата и пропагандирам сатанизъм по медиите ….
        Но ок, след като смятате, че съм пречка за свободата на България и народа и, спирам.
        Приятен ден и не се отказвайте!

      • Успокой се, в нищо от това, което си изброил не те обвинявам.Винаги се дразня когато започват да говорят в България е така, в България е онака, българите са такива. Създава се впечатление, че в България нещата са зле и че българите са задръстеняци, а другите народи са по-, по- от нас. Несъзнателно се насажда национален комплекс, че българите са прости, глупави, невъзпитани, двукраки шебеци. Да, по-голям процент от населението са именно такива, но така е по целия свят и у нас даже е в по-малка степен. В такъв смисъл ние с нищо не се отличаваме от останалите държави,а напротив даже ги превъзхождаме в положителен смисъл. Не знам дали този път разбра какво имам предвид. Ха дано.

    • По време на Втората световна японците взели в плен 10 хил. американски войници и офицери. Психолозите бързичко определили кой се отнася към тези 14-15% „мая“, отделили ги от общата маса в друг лагер и край – останалите 85% ще си седят кротко в плен и никаква съпротива няма да окажат. Сармати, Кинжали,добре, но истинската сила са военните психолози и психотронните оръжия.Пускат психогенератора и този дето трябва да изстрелва Кинжала ще седи и само кротко ще се усмихва като малко идиотче.

    • Приятелю,разбра ли че съм винаги права?!Това е!Нататък знаеш..!

      • Така е :)
        Истината се приема със злоба и предателство.
        Но не съм разочарован. От доста години знам, че всеки който тръгне да спасява този така наречен народ, ще последва съдбата на Ботев и Левски. Все пак българите заслужават да са свободни.
        Нито търся признание, нито полит. или други облаги. Разчитащите на умни телефони да се огледат и потърсят някой друг да ги измъква от блатото на собственото си невежество и робството представяно им за демокрация.

  2. FuckEU,не си ли даваш сметка,че с това определение за двукраки шебеци ставаш непоносим.Ти и една дама нахълтахте в този форум, окупирахте го с еднообразни дълги постинги.Колкото повече участници има, толкова по- кратки трябва да сме.Имайте уважение към всички останали, към нас де двукраките шебеци.

    • Да. Извинявам се, че обидих шебеците, те са доста над твоето ниво и поне не предават себеподобните и племето си.
      Дреме ми на шпека, каква е нормата на поносимост на всеки антибългарин.

  3. Наказание за националните предатели и мафията ще има тогава когато в прокуратурата се намери българският Джовани Фалконе.

    • Истинският Джовани Фалконе да възкръсне и да се върне като български прокурор, няма да постигне и 1% от това, което е постигнал там. Нашето многотомно, законодателно творчество е писано от хора, които никак не са искали да има решения. Половината от тях още са законотворци.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *