Божинов Запозна „Дъртата Котарана“ с Децата си! Ето как Реагираха Алисия и Николета! Виж Тук:

Божинов БилянаВалери Божинов запозна последното си официално  гадже Биляна Дол – Йенич с  Валерко и Никол. Срещата станала в столично заведение, тайно от майките на двете рожби.

Футболистът ги взел уж да ги разходи и после на своя глава ги запознал с евентуалната им бъдеща мащеха.

Футболистът в момента е в София заедно с Дъртото коте. Така е прякорът на Биляна, която е доста по-възрастна от досегашните бройки на Божинов  и съвсем не се вписва в таргета, в който той търси интимни преживявания чрез социалната мрежа.

Старата котарана е и опитна, тъй като е минала през леглата на доста известни футболисти и сега си е заплюла нашенеца, уверявайки го в дълбоките си чувства.

Двойката е в София, той като „Партизан“ почива, а Валери е решил да покаже новото завоевание на всичките си приятели. Вече излязоха снимки как сръбкинята се прегръща с Азис и други другари на палавия футболист.

Колкото и странно да звучи, Дол не търси пари от разорения нашенец. Тя е доста по-богата от него и просто иска млад и известен мъж в леглото си.

Нейното появяване обаче е на път да съюзи доскорошните врагини – Николета и Алисия. И двете са бесни на бившия си, особено след като Валери тайно запозна децата си с натрапницата. Бившите жени на футболиста в никакъв случай не желаят той да представя всяко свое ново гадже на Никол и Валери и са се наговорили да изгонят от живота му Биляна, или поне да не я допускат близко до семействата си.

Приятелите на Божинов обаче харесват новата му, която не само е красива, но и много мила и атрактивна и буквално се избиват да прекарат някой и друг час в компанията й.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *