Бивш депутат: Борисов не сдава властта, защото го е Страх от Снайперисти! Без кръв няма да я пусне!

Тия дни Диктаторът Борисов се крие, защото си е въобразил, че снайперисти от една партньорска западна служба го дебнат да го застрелят. Затова е захапал властта като доберман и няма да е пусне, докато не бъде ударен по муцуната с пернишки винкел. Наивници са тези, които вярват, че някога той все пак би подал доброволно оставка. Прогнозирах го още преди 3 месеца.

Ако Борисов бъде оставен да издрапа до редовни избори той пак ще ги спечели с познатите ни фалшификации. Нямате си на представа що куфарчета е примъкнала Шехерезада до онова шкафче, написа в профила си в социалната мрежа бившият депутат от РЗС адв. Емил Василев.

Всъщност нежеланието на Борисов да подаде оставка въпреки всенародните бунтове, има просто обяснение:

Първо, за тия 20 години откакто е във властта, той свикна всички да му козируват, да му рапортуват, да му се кланят, да е заобиколен от камери и мисирки, околому да гъмжи от охранители, луксозни коли, луксозни жени, купища пари, патлаци и пр. Без това характерно обкръжение и тези характерни за мутрата и парвенюто атрибути, той просто не си представя живота. И второ, Баце наистина се страхува, че ще бъде убит и вярва, че това ще се случи с падането му от власт, т. е. той е абсолютен страхливец, въпреки фалшивия си напомпан от медиите мъжкарски имидж.

Адв. Емил Василев

Този човек е по-лош от фашист – той е хибрид между мутра и ченге, не очаквайте никога нищо добро от него. Най-характерната му черта е способността винаги и за всичко да лъже. Той не се срамува от това, че е лъжец, тъй като счита, че е нормално да се лъже. Затова гледа камерите право в обектива и лъже народа си като дърт циганин, без да изпитва и капка угризение на съвестта. Гадно добиче, дано скоро намерим начин да го изчегъртаме от властта.

Няма да е лесно, защото и той, и шайката му забогатяха като крезове богате… страшно дълго крадоха. И са готови с крадените пари сега да купуват на кило хора, медии и партии. Пък и службите са техни. Нямате си на представа що куфарчета е примъкнала Шехерезада до онова шкафче.

Абсолютно съм убеден – запомнете ми думата, че ако Баце бъде оставен да издрапа до редовни избори той пак ще ги спечели с познатите ни до болка фалшификации. Дали ще купи един милион души или два милиона, дали ще раздава по 50 или 100 лева за него няма никакво значение – има достатъчно кеш. За него няма значение и дали полицията ще пребие 100 или 1000 души. Ако види зор той ще изкара на улицата дори армията, без изобщо да му пука. Само на Господа да се осланяме. Нямаме друг вариант…

Адвокат Емил Василев, бивш депутат

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Армията да не е милицията, че да я изкара! Точно армията ще му види сметката на тоя плъх!

  2. Не си прав, адвокате. Армията е пряко подчинена на Върховния главнокомандващ, а той и Радев и само Радев, нито Борисов нито Каракачанов. Кажи ми има ли поне един действащ генерал, който да е на страната на Мутрата?

    Към Редев. Радев, засрами се, действай! Но не само с юмруци! Не виждаш ли че страната върви към пропаст. Достатъчно да искараш една рота автоматчици и 2-3 БТРа и с мутрата е свършено. Да, Европа и краварите ще ревнат, защото за тях няма по-верен лакей от нащата мутрата, не им обръщай внимание. Действай в името на спасението на България!

  3. Не си прав, адвокате. Армията е пряко подчинена на Върховния главнокомандващ, а той и Радев и само Радев, нито Борисов нито Каракачанов. Кажи ми има ли поне един действащ генерал, който да е на страната на Мутрата?

    Към Редев. Радев, засрами се, действай! Но не само с юмруци! Не виждаш ли че страната върви към пропаст. Достатъчно да искараш една рота автоматчици и 2-3 БТРа и с мутрата е свършено. Да, Европа и краварите ще ревнат, защото за тях няма по-верен лакей от нащата мутра, не им обръщай внимание. Действай в името на спасението на България!

  4. BAVNO NO SLAVNO. VELIKA POGOVORKA I AZ VYARVAM V NEYA. PREZIDENTA RUMEN RADEV STAVA BAVNO DEPLOMATICHESKI I SLAVNO!! DA SI PODADEM RACHE TE I OBIDENIM SILATA I SEGURNISTTA!! PO ISKAITE I VYARVAT CHE TO CHE SE ZBADNE BOG E VELIK!! ❤️

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *