Бившият на кака Лара си я иска пак

кака ЛараНякогашните съпрузи Владо Береану и кака Лара са започнали да стапят ледовете помежду си.

Те сложиха край на брака си преди цели пет години и всеки тръгна по своя път. Макар и не директно, Владо тогава направи самопризнание, че двамата са си изневерявали, но жена му  започнала първа, а той веднага я последвал.

Актрисата, която не пада лесно по гръб, изтъкна пък като причина за раздялата им постепенното охлаждане и изпаряване на чувствата, както и доста голямата им разлика във възрастта. За разлика от съпруга си, Лазара Златарева обичала купоните, нощния живот – да дивее по клубове  с приятели до зори, докато Владо пък бил домошар и предпочитал да чете книга вечер или да гледа телевизия, вместо да се налива по заведенията.

Малко след като двамата официално се разведоха, кака Лара роди дъщеричката си Вая, който няма нищо общо с Владо. Таткото на малката Вая е операторът Веселин Сивков, който пък е три години по-млад от Златарева. Двамата имали тайна връзка и са били страстни любовници, докато Лара все още живеела под един покрив с Владо.

Техни  колеги твърдят, че след раздялата Береану запазил добри отношения с бившата си и се шегувал, че ще я изчака да се налудува с по-младия мъж, а ако нещата между тях зациклят и гаджето я изостави заради по-млада, бил готов отново да я приюти и двамата пак да се вземат, хем с готово дете, което ще запълни празнотата в домашното огнище.

Истината била, че Владо изневерявал на жена си, но всъщност я обичал още и съжалявал за развода.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/uZmIMo3l3VQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *