Новата Мис плеймейт вече е безработна

pleimeit-2015
Новата плеймейтка на България – Виктория Ананиева, която бе избрана на семпъл конкурс и със семпла конкуренция преди седмица, вече не си вади хляба като крупие.

Тя напуснала работа веднага след конкурса, тъй като сметнала, че е непристижна за нея. Не може една миска да раздава жетоните в игрална зала, когато е получила такова признание от цяла България, или поне от няколко мъже в журито.

22-годишната брюнетка е решила да поеме по коренно нов път, след като се сдоби с титлата за най-сексапилната българка за тази година.

Тя смята, че „короната“ ще й донесе най-различни възможности за изява, които ще я обезпечат финансово и ще вдигнат стандарта й на живот.

Вики смятала, че да работи като крупие в казино вече е абсолютно под нивото й. В момента тя се радва на титлата си и чака предложения, но какви по-точно, не споделя.

Ако се проследи живота на останалите плеймейтки обаче, след титлата те неизменно стават нечии любовници, къде на мутри, къде на спортисти, а Кучкова даже и на политик. Дали пък Вики не очаква такава оферта?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *