Шок! Лупи чака бебе на 62!

ЛупиНа 62 години Александър Томов по прякор Лупи се ожени и  чака наследник.

Бившият депутат от Евролевицата и от още няколко партии и бивш шеф на ЦСКА и бивш председател на Управителния съвет на Кремиковци АД е подписал брак на скромна церемония с дългогодишната си приятелката си Калина Кръстева.

Щастливата двойка  скоро ще се сдобие и с отроче, но упорито пазят личния си живот далеч от прожекторите, а Томов не отговаря на журналистически въпроси за бебета и съпруги. Техни познати обаче твърдят, че новата жена на Лупи не е коя да е.

Калина  Кръстева от дълги години е най-близкият и доверен човек на Томов  и в личния му, и в професионалния му живот. Тя е  директор на „Лира инвестмънт”, скандалното дружество, което се спряга като  една от основните причини за фалита на ЦСКА и изпадането му от А група. Гравитирала е край бившия вицепремиер и при други негови сделки.

Калина е почти наполовина на годините на Лупи, но от доста време двамата живеят на семейни начала в огромната къща на политика и бизнесмена  в пернишкото село Студена. Съседи я описват като „скромно момиче“, което никога не излиза на преден план и не засенчва партньора си, а го гледа в устата и попива всяка негова дума. Така поне изглеждат пред хората.

Според хора от обкръжението  на Томов точно  Калина е финансовият мозък във всичките  му фирми, но упорито се крие зад гърба му и даже не излизат заедно на светски събития или на бизнес срещи. Дори част от партньорите му не знаят, че тя не е само негова счетоводителка, но и съпруга и голяма любов. Даже сватбата им е останала в тайна, защото е била в много тесен кръг.

Томов е известен с апетита си  към красивите жени и в политическите си централи, които смени на няколко пъти, секретарките можеха да си съперничат с плейметки.

Първата му съпруга, рускинята Лена, също била страхотна красавица. Двамата се запознали, докато той следвал  в Ленинград. Тя е майка и на двете му дъщери, които са се разпилели по света и нито една не живее в България. Лена също останала да живее в Русия и не последвала любимия си в родината му. Двамата поддържат много добри отношения.

Александър Томов дълги години бе съден за източването на Кремиковци, а после и на ЦСКА, но и в двата случая бе оправдан от българския съд.

https://youtu.be/c5YAKCIVRZ8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *