Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жените на Александър Томов го изоставиха след присъдата – с видео

Александър Томов

Александър Томов

Както всички знаем, миналата седмица Александър Томов получи 9-годишна присъда за източване на милиони левове от металургичния завод „Кремиковци” и футболния отбор „ЦСКА”. Беше оправдан по някои от обвиненията, но за други не бе намерена оправдателна причина.

Бившият вицепремиер винаги е бил обграден от близките жени в живота си – сестра, съпруга, две дъщери и любовницата си Радостина. Сега обаче те вече не са до него, може би с изключение на сестра му Татяна Трифонова Брайкова.

Клюката донася, че именно Александър Томов я урежда на работа в Софийския университет. Там тя преподава Публична администарция. Александър имал влияние във Философския факултет, а и е преподавал Философски науки в същия университет. Изглежда измамите са генетично заложени в семейството, защото студенти, които са

Сашо Томов обича да гали котета... Но след присъдата те до едно го изоставиха

Сашо Томов обича да гали котета… Но след присъдата те до едно го изоставиха

завършили там, разкриват, че Татяна Брайкова неведнъж се е възползвала от поста си за лични благини.

По-късно Александър Томов вкарва сестра си и в политиката. Тя става Генерален директор на фондацията „XXI” век. Сякаш това не стига, ами и зет му, Борислав Брайков е назначен за Изпълнителен директор на партийния приватизационен фонд “Република”, а след това става и мажоритарен притежател на „Болярка” АД. Впоследствие е назначен за Председател на надзорния съвет в Националната пенсионна компания „Дълголетие”.

aleksandur_tomov9Съпругата на Александър Томов, рускинята Лена е и голямата му любов. Тя е майка на двете му дъщери. Запознават се по време на следването му в Ленинград. По-късно се разделят и тя остава да живее там, но не са официално разведени.

Сашо Апашо сви милиони от Кремиковци и ще лежи 9 години в затвора

Сашо Апашо сви милиони от Кремиковци и ще лежи 9 години в затвора

Доста по-младата му красива любовница Радостина дори се мести да живее при него, докато все още е президент на ЦСКА. Непрекъснато се появяваха заедно по медиите. След повдигнатите обвинения обаче, дамата го изостави.

По-голямата дъщеря на Томов се омъжи за англичанин от гръцки произход, който отдавна живее в Лондон, а вече и с нея.

Малката дъщеря учи в Шотландия и също не оказва подкрепа на баща си.
Всички обичат Сашо Томов! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *