Данчето Христова облече Григор Стоичков

Йорданка гготИзвестната и обичана певица Йорданка Христова разтопи сърцето на видния си свекър Григор Стоичков.

Тя му купи няколко нови костюма в любимия му гълъбово-сив цвят, а те бяха подарък от признателната му снаха  за 89-ия му рожден ден. Своята годишнина бившето комунистическо величие отпразнува заедно с цялата си фамилия на домашна трапеза с домашно вино в дома си в Бояна на 2 февруари.

Подаръците  на грижовната снаха искрено трогнали стария Стоичков. Той за сетен път изказал своята  признателност, че точно  Йорданка е била съпруга и е споделила живота си със сина му Григор и го направила щастлив.

Естрадната прима обаче казала на приятели, че му накупила дрехите, защото сърцето й се буквално се свивало,  като го гледала. Сериозно отслабналият й и смалил се вече свекър вечно обличал костюмите на синовете си, за да не висят без употреба на закачалките. Коравият комунист имал финансова възможност да си купи, но не желаел да дава пари за дрехи и като всеки пенсионер износвал костюмите на сина си Венко, които пък му  останали  още от годините, когато беше  дипломат. В тях се чувствал добре и твърдял – нали са дрехи, какво като са стари, нямам за кога да се пременям. Данчето обаче буквално се ужасила, когато забелязала, че старецът подкарал и саката на покойния й съпруг Григор.

Нещо се обърна в мен и реших да му купя нови дрехи, старите му висят като на закачалка. Но дали ще ги носи, не знам, споделила тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *