БАБО БЪЧВАРОВА, ПИЕШ ЛИ СИ ГИНКО БИЛОБАТА! МВР-Министърката се оплете в лъжи! Нямало да строим бежанските лагери, които ще строим! Нямало терористи, но пък били хванати… Виж Тук:

БъчвароваНа Румяна Бъчварова трябва да й се забрани да се изказва по телевизията, защото е на път да задмине по лъжи дори шефа си Борисов! А той, както знаем, не обича конкуренцията.

Само за една седмица щерката на бившия главен редактор на партийния вестник „Отечествен фронт“ избълва толкова нелепици в различни интервюта, че чак зрителите се ошашавиха.

Днес Бъчварова първо обяви, че Илияна Йотова лъже! (вижте обвиненията на Йотова ТУК) Парите за бежанците у нас, които Европа ни отпуснала, си били 160 милиона, а не 106, както твърди вицепрезидентката. Но, видите ли, щели да ни ги отпуснат някога и поетапно. След това Бъчварова опроверга и обвиненията на Йотова, че ГЕРБ са поели ангажимент да строят още 3 бежански лагера:

„Илияна Йотова лъже! Няма да строим бежански лагери. Средствата са отпуснати да направим три площадки, които ще са кризисни центрове от отворен или затворен тип“, разпени се най-неадекватно Румяна Бъчварова.

Е, каква е разликата? Дали центрове ще ги наречем, лагери или площадки – предназначението им ще е едно и също- да поемат едни 40-50 хиляди чисто нови бежанци.

А щом в тези нови центрове ще се затварят мигранти, значи да очакваме тепърва България да бъде връхлетяна от още и още рояци пришълци.

Щом ЕС ни отпуска пари за нови мигрантски градове, е ясно, че планът на ЕС е да ни превърне в мигрантско гето. Първо ще държим арабските пришълци на групи. А после те ще се разбунтуват, ще си потърсят правата в съда, който ще им позволи да плъпнат из цяла България… за да ги храним.

Министърката се опита да опонира стръвно на Йотова, но й се наложи да признае, че МВР и правителството са укрили от народа информацията за трите нови бежански центъра. Опита се да смекчи като съобщи, че щели да ги строят в близост до границата с Турция и едното място най-вероятно щяло да е село Лесово.

бежанциХитро!

Минават тълпите брадати джихадисти тайно българската граница, през която (пак според Бъчварова) и пиле не може да прехвръкне, а оттам ги подкарваме право в лагера – построен, за удобство, досами граничния пункт.

Мило, хуманно, типично по български.

Няма да ги караме да се морят да се щурат по баирите, да зъзнат от студ в гората… а направо ги настаняваме в центъра.

Тук Бъчварова отново се обърка, като каза, че „новите мигрантски центрове нямало да са лагери, а най-обикновени площадки с ограда около тях“.

Какво?

Зоологически градини ли ще правим?

Или резервати?

Поляна и около нея ограда…

След като реши, че думите й звучат кухо, министърката в оставка се поправи и реши в движение, зад оградата да прибави и няколко постройки!!!

И съобщи с апломб:

„Все пак е някак недемократично да оставим хората на гола поляна. Площадката е едно пространство с ограда, което доказва неговата сигурност“, поясни Бъчварова.

После се сети, че „бежанците“ ще имат и физиологични нужди и срамежливо прибави бани, тоалетни и столова.

Е, ако описаното от Бъчварова е временна площадка, то как ли би изглеждал един бежански лагер? С джакузита и дискотеки ли?

бежански лагерПояви се обаче логичният въпрос защо ще строят лагер-площадка на турската граница в Лесово, когато нашите служби хващат 90 % от мигнантите в София или чак на сръбската граница?

Може би целта ще е да ги разхождат из страната, за да я обикнат?

Или оборот да става!

И тук издънката на министърката беше пълна.

Тя призна, че лагерът /площадката, центърът, резерватът, зоологическата градина или каквото и да е там/ първоначално било планирано да се строи в село Бояново. Но местните се разбунтували яростно, защото емисари на БСП отишли на място и започнали да ги подстрекават.

Ей, големи гадове трябва да са тия от БСП!

И кога свариха бунтове да бунят?

Нали Борисов подписа за лагерите точно преди 6 дни? И довчера вие, г-жо министър и ГЕРБ го криехте в дълбока тайна от народо-населението!

Откъде и кога БСП са научили, та две седмици по-рано и бунт организираха?

Нали и вие самата твърдите, че едва днес сте научила за лагерите. Поне с такова впечатление ни оставихте вчера, когато вие Бъчварова казахте, че няма да се строят такива?

И тук следва логичния въпрос на Skandalno.net:

Г-жо министър, вие пиете ли си гинко-билобата сутрин, преди да се затичате към някоя телевизия?

Защото днес най-категорично отрекохте да у нас да е заловена група терористи, като заявихте, че това е поредната измислица на БСП?

Забравихте обаче, че вие лично обявихте за заловените терористи в събота и то в национален ефир?

Важното е да се насаждате омраза към БСП, пък дори това да е на цената на една камара герберски лъжи и дрънканици.

Важното е да се спазват опорните точки от Вашингтон!

Това е важно за вас, ГЕРБерски нищожества!

За България обаче са важни други неща – като например да я управляват можещи, знаещи и честни хора.

Стига вече лъжи!

Бъчварова е най-добре да се пенсионира и да разказва приказните си небивалици на внуците. Но пак да не пропуска да си пие гинко билобата, че инак и те може да й се смеят.

А ако още няма внуци, да тръгне да пише книжки с приказки за лошото БСП и юнаците от ГЕРБ, които зорко си пазили златната ябълка.

Жени с манталитет на лъжливи овчарчета и с проблемна памет нямат място в управлението! Мястото им е в старчески дом или в кабинета на психолога! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *