Райна Изплака: Оставам си Стара Мома! Така и не срещнах принца! Виж Тук:

РайнаПилето на фолка Райна изплака, че или истинските мъже са на привършване, или тя не знае къде да ги търси.
Певицата има задоволителна кариера, не се натиска да е в челните редици и сред отличниците, направила си е графика така, че да има по две участия седмично и да не се преуморява, а спечелените пари инвестира в дрехи и екзотични екскурзии. Райна си живее живота така, както иска и прави каквото си науми. Но уви, е сама – няма никакъв късмет в любовта.
Бившата на Коцето, която лелееше мечти двамата да останат за цял живот заедно, но  не изтърпя лъжите му и го изгони, не крие разочарованието си от мъжката част на човечеството и  намекна, че вече е започнала да губи вяра, че ще срещне истинската си половинка, с която ще си народят деца и ще се обичат, докато смъртта ги раздели.

Райна не си пада по свалките и е категорична, че не харесва начините, по които младите хора в момента търсят и намират любовта:

„За тях е достатъчно да се харесат в някой нощен клуб или на някакво парти и… веднага скачат в леглото. А на всичкото отгоре броят това за връзка. И като се разпадне „връзката“ им след месец, скоропостижно започват нова, без да им пука“, споделила певицата пред Skandalno.net.

„За мен любовта е нещо много по-различно. В нея трябва да има борба, даже и драма. Да бушуват силни изпепеляващи чувства. Да се бориш всеки ден за човека до себе си, да държиш огъня на страстта, А не като угасне – да прелетиш, като пчеличка, на следващото цвете!

Вероятно съм старомодна и консервативна, но още мечтая за истинска връзка с истински чувства, които те карат да гориш и да изгаряш в тях. А не като са те изритали от едно легло, веднага да се преместиш в друго.

Аз търся истинския мъж, но вече почти не вярвам, че ще го намеря“, оплака се Райна.

Македонското девойче упорито чака принца на бял кон, но принцове почти няма, бели коне – още по-малко, а годините си вървят и мераклиите с желание да покорят сърцето на ледената принцеса ще стават все по-малко.

„Явно ще остарея сама. Такава ми е орисията“, сподели Райна на раздяла с екипа на любимия си светски сайт Skandalno.net.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/VwklYXSShUk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *