АРЕСТ И СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО

Нямам намерение да млъквам.

Постоянно ще задавам въпроса: кога най-сетне кировци-мировци, ленки-асенки, денки-тагаренки, лорерци, настимирци, мамини николчовци и останалите сульовци-пульовци – „активисти на ПП“ – ще бъдат арестувани за държавна измяна и фалшифициране на народния вот? Държавна измяна и национално предателство – това бе единодушното заключение на службите за национална сигурност, огласено на 30.05.2023, след изслушване на предоставените от Р. Василев записи от Националната конференция на „жълтопаветните“ бандюги ( някои от които са от Хасково, а други от Израел ) .

Настоявам държавните изменници, които не само не крият предателството си, а се гордеят с него и го размахват като свой манифест, незабавно да бъдат арестувани и подведени под отговорност. Няма значение, че все още ни „управлява“ правителството в оставка на посмешището Денков – тези талибани дойдоха на власт не само с подменен изборен резултат, но и с позорен държавен преврат – и трябва тутакси да бъдат изринати от управлението на страната ни като вонящи буци тор.

Ето какво писах на 6.06 миналата година ( забележете пъклените шестици в датата ), когато Сбирщината ( НС ) гласува кабинета на превратаджиите:

ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ В БЪЛГАРИЯ:

* Организатор: Посолството на САЩ в България

* Изпълнители: Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер, Бледата Спирохета Денков, Лена Бориславова, Христо Бойкикев, Атанас Атанасов, Бойко Борисов, Мария Неделчева-Габриел, Десислава Атанасова, Томислав Дончев и цялата останала глобалистка измет от ПП, ДБ и ГЕРБ.

* Допълнителна парламентарна подкрепа за преврата: ДПС, стимулирани от посолството на САЩ.

* Задкулисни машинации в полза на преврата: US-агентът Румен Радев – президент на Републиката, извел по US-поръчение ПП на политическата сцена, подпомогнал с „ала-бала“ влизането им в НС и връчил им втория мандат, без да използва всички законови лостове, за да осуети преврата, след като стана ясно, че ПП и ДБ са фалшифицирали изборния вот на българските граждани и не са „втора парламентарна сила“.

* Бездействие в услуга на преврата: Иван Гешев – главен прокурор на Републиката, осигурил чадър на превратаджиите с мълчанието и отказа си да изиска незабавно задържането им след категоричното становище на шефовете на службите пред НС, че признанията на ПП в записите, представляват държавна измяна.

* Дипломатическа подкрепа за преврата: ЕС и САЩ

* Въоръжено обезпечаване на преврата: НАТО и САЩ

* Подкрепа на преврата от страна на агентурните сили у нас: Активистите на над 1200 НПО-та на Сорос у нас и лумпените -клиенти на олигархията.

* Неволен съучастник в преврата: Българският народ с патологичното си равнодушие. Мълчанието на агнетата е знак за съгласие с касапите. Обречената жертва в този адски заговор са етническите българи. Те подлежат на изтребление. Но продължават да немеят.

Действащите лица в тоя кратък списък са известни на всички. Съставих го само за хрониката. Пускам го да се носи във времето, както корабокрушенецът хвърля бутилка в океана. Някога, някъде – в друга епоха – хората трябва да научат кои са били убийците и кои жертвите.

През 1876 година Виктор Юго заявява пред Националната Асамблея на Франция, в защита на българския народ, дивашки клан от турците след Априлското въстание: „Убиват един народ. Къде? В Европа. Има ли свидетели на това? Има един свидетел – целият свят“.

Днес се извършва ново посичане на българския народ. Но кой ще ни се притече на помощ, щом ние самите нехаем за съдбата си! Започва терор, унищожение на свободното слово и на гражданските свободи. Започват политически убийства. Българските чеда ще бъдат изпратени на украинския фронт, не за да защитават някаква кауза, а само за да погинат. Да изчезне българският ген. България трябва да се превърне в пепелище… което да се засее отново по-късно – със семето на завоевателите.

Дръвникът е готов, сатърът е вдигнат над главите на децата ти, българино!

Какво още чакаш?

*

Ето че и днес след гръмовното фиаско на „сглобката“, държавните изменници не само се веят на свобода, но и продължават да ни „управляват“. И могат да продължат „да ни разкатават вярата“ до новите избори, тъй като „промените в Конституцията“, гласувани от Сбирщината ( НС ), са нагласени така, че да се окажат ( почти ) непреодолима пречка пред съставянето на служебно правителство. А и какво ще „избираме“ на тези поредни избори?

Призовавам всички българи да вдигнем глас за ареста поне на тези национални предатели, за чиято държавна измяна има неопровержими доказателства – собствените им думи, изречени със собствените им гласове на записите. А това са ПП – Продължаваме Подмяната, Пълният Провал.

Дори самият факт, че Кирчовските кретени, най-долната еничарска пасмина, овладявала някога кормилото на държавата, свободно дишат българския въздух и тъпчат българската земя, е непоносимо унижение за българския народ.

Арест и съд за предателите на Отечеството!

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Огнено слово, но кой да направи и най- малкото. Двамата най-върли претенденти за власт, Борисов и Пеевски.“Борисов: За 20 години в НАТО България може да се гордее, че успя да се утвърди като силен съюзник““ Пеевски: Евроатлантическите ценности нямат алтернатива“ И нещо от Григор Лилов „Звучен плесник към родния елит НА КОНФЕРЕНЦИЯТА „20 ГОДИНИ В НАТО“ Най важното в родната колония е какво е казал г-н Кенет Мартен „Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни“ Много са разочаровани и Лилов и Кенет Мартен. Това са нашите лидери, това нашата жалка колония.

  2. Г-жо Върбанова, робски народ сме ние…горко на свободните, които не са много. Влачат хомота заедно с останалите-свили се, даже не знаят какво ги е връхлетяло, ако пък знаят, не знаят кой е виновен, ако пък знаят си казват, къде съм тръгнал аз света да оправям. Защо се смятат за по-“нисши“ от феодало-мутрите, това и до ден днешен не мога да си обясня. Каква е тази народопсихология?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *