Арестуваха УБИЕЦА на журналистката Виктория Маринова! Вижте кой е той и как се е случило всичко:

Арестуваха изверга, изнасилил и убил по изключително жесток начин журналистката Виктория Маринова. Това е 21- годишния ром Северин Красимиров. Младият мъж избягал от страната още в неделя следобед (на следващия ден след убийството-б.р.) и поел към немския град Щаде, където живее майка му.

От около 6 месеца Северин и жена му живеели при лелята на убиеца в ромската махала в Русе. Гетото е в близост до местопрестъплението – крайбрежната алея край Дунав. Лелята и жената на Северин също са арестувани. В дома им са открити дрехи и вещи на убитата Виктория, както и следи от кръвта на журналистката. 

След като изнасилва и убива Виктория в парка до крайбрежната алея, Северин се прибира в дома на леля си и признава на нея и на жена си за убийството. Двете жени го посъветвали по най-бързия начин да бяга при майка си в Германия.

Преди минути пък стана ясно следното: Мълвата, че именно Северин е убиецът от новините е обиколила цялата циганска махала още в неделя следобед. Всички роми от квартала са знаели кой е изверга, убил и изнасилил младата журналистка… но в продължение на цели три дни са си мълчали.

Още вчера следобед съпругът на убитата Виктория – бизнесмена Свилен Максимов, дал на полицията записи от охранителни камери в парка. На част от кадрите се виждала фигурата на млад мъж, който бяга панически.

По дрехите на жертвата е открито ДНК, което на 100 % съвпада с това на Северин Красимиров. ДНК от кръвта на убитата жена пък има по дрехи и вещи в дома на арестувания. Младият ром е регистриран в полицията и за друго криминално деяние – кражба на цветни метали.

Убиецът Северин Красимиров

Убийството е извършено по особено жесток начин. Жертвата е била изнасилена с особена жестокост и брутално пребита. Починала е от задушаване и травми по главата. Известно е, че Северин е тренирал бокс. От побоя лицето на жертвата е било напълно обезобразено, а безжизненото тяло на Виктория било оставено по унизителен за жертвата начин.

Нападението е станало спонтанно, с цел сексуално посегателство. Нанесените травми по тялото на жертвата, са особено брутални, и говорят за сериозни характерови отклонения на извършителя, заяви главния прокурор Цацаров. Според свидетелски показания, Северин е започнал да пие от предната вечер и е продължил до обяд на следващия ден, когато е извършил убийството.

След като пристига в Германия, Красимиров често сменял местонахождението и бил проследен в три провинции, коментира премиерът Борисов. Арестът е извършен в град Щаде, където живее майка му.

След като немските власти го екстрадират в България, на Северин Красимиров ще бъдат повдигнати две обвинения: първото е за изнасилване с особена жестокост и второто – за умишлено убийство с особена жестокост.

Междувременно полицията продължава работата си по всички възможни версии, заяви главния прокурор Сотир Цацаров на извънредна пресконференция съвместно с министъра на вътрешните работи Младен Маринов и министър- председателя Бойко Борисов.

Задържаният вчера в Русе румънец вече е освободен.

А арестувания в Германия Северин Красимиров днес ще бъде разпитан от немски съд на базата на събраните доказателства у нас, след което ще бъде екстрадиран в България. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *