Антония Петрова пред развод заради Джино

Антония-деколтеБрачната идилия на Антония Петрова е на път да бъде взривена и  Александър Бередин да остане в миналото, разкриват шокирани нейни приятелки.

В милото и задружно семейство избухнал луд скандал , след като руснакът научил за краткотрайната  афера на жена си с победителят във ВИП Брадър Джино.

Скандални  снимки, на които двамата се натискат на партито на финала на Брадъра, излязоха в интернет. Там по стар обичай Антония е с деколте до пъпа, а загорелият и не виждал жена от два месеца брадър, буквално е наврял лице в сочните й бомби. Миската открито флиртува, а Джино е готов да потъне  изцяло в деколтето й. Снимките били направени към  края на купона, когато всички били доволно опиянени и задръжките им паднали.

Бередин не повярвал на жена си, че това просто е една невинна закачка. Той смятал, че Антония е лапнала по американския мачо , който има много пари за разлика от него, чиито финанси се клатят и фирмата му е пред фалит заради събитията в Русия.

Мъжът на Антония Петрова е бесен и от факта, че жена му е избрала нов богаташ и се страхувал да не го изостави. Той заплашвал с смс-и Джино да остави жена му и му обещавал, че ще го смели от бой. Дори го предизвиквал на истински дуел.

Вкъщи нещата не били  по-розови. Миската се цупела, че любимият й не й вярва, а той от своя страна  я заплашвал  с физическа саморазправа, ако дръзне да го остави.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *