Иван Ласкин към Антония Петрова: С това червило имам чувството, че си изяла суров калкан

0

Антония цици бременна ли еАнтония Петрова обича да шокира, но като коментатор на Брадъра просто се самозадмина.

Всеки път деколтето й става все по-дълбоко и все по-дълбоко и прелестите й се изливат от него. На поредния лайв тя се появи по оскъдно потниче, от което силиконът й просто едва се удържаше да не изскочи навън.

Хубави гърди има миската, това не може да й се отрече. Но тази хубост е по-уместно да се показва на партита и купони, а не в телевизионен ефир. Останалите дами бяха облечени прилично и в унисон с времето. Жени Калканджиева даже си беше сложила златист плетен шал. Срещу нея обаче, Антония демонстрираше, че в душата й е лято, а не декември.

Още преди седмици Иван Ласкин, който стои до нея и видимо се разсейва от палаво пърхащите й ци*и, измърмори, че има много големи…очи. Сега обаче Антония се беше самозадминала и зрителите се чудеха къде по-напред да я зяпат – в деколтето или в устата. Защото за капак миската беше сложила тъмнолилаво червило, което я караше да изглежда като злата мащеха на Снежанка.

Ласкин пак не издържа и се изцепи. Прощавай Тони, ама имам чувството, че си изяла жив калкан и си забравила да избършеш кръвта от устата си и тя е посиняла.

https://youtu.be/uicopGJltlU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *