Кучкова стяга сватба, Ников й подари годежен пръстен

кучкова пианоДокато ДПС се тресе от скандали, приятелят на Елена Кучкова  Любомир Ников, който е областен шеф на партията в София  е предложил брак на любимата си.

Той предпочел да си уреди личния живот вместо  партийния и докато големите се боричкат на върха, Ников завел приятелката си в Пловдив в петзвезден хотел да празнуват Коледа. Специално наел най-скъпия  апартамент, за да се чувства тя комфортно и в коледната нощ  й направил  предложение. Тя пък побързала веднага да каже да, защото такъв виден ерген не е за изпускане, нищо че е малко старичък.

Въпреки скандалния си имидж в обществото, Елена се държи дота прилично и е моногамна. Откакто са с Ников тя не е участвала в нито една афера и не му е кръшкала. Пак се съблича гола за фотосесии , но го прави елегантно, ненатрапчиво и със стил. В снимките няма вулгарност. Тя отдавна заяви, че щом има връзка, не поглежда други мъже.

Бракът й с Ников ще я направи светска дама и ще я изстреля в елита на обществото. Затова тя веднага се съгласила. Сватбата ще е през май, но единственото, с което няма да се съгласи е смяната на фамилията. Елена прекалено си я обича и след Кучкова смята да сложи Никова с тире, издават нейни приятелки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *