Ани Цолова стана баровка, купи си къща в Драгалевци

Ани Цолова и ВикторAни Цолова и мъжът й тихомълком си купиха къща в Драгалевци.

Това е един от най-баровските квартали не само на София, а и на България и там живеят рамо до рамо певци, артисти, продуценти, политици и милионери.

Двамата използват лятната ваканция да ремонтират придобивката си и да я обзаведат по свой вкус с красиви и функционални мебели. Те буквално ударили шестица от тотото, заиждат им колеги. Малката спретната къщурка  има  освен  застроена площ от около 180 кв.м. и  близо половин декар двор с големи дървета, овошки и поляна за игра. Според брокери за тази покупка Ани и Васил са дали  минимум 140 хил. евро, и то само ако им е била направена отстъпка от собствениците,  понеже къщата е старо строителство  и има нужда за се постегне и да придобие изискан вид.

Дори и да е направена съответната отстъпка, това означава, че Цолова е заплатила близо 280 хиляди лева и ще се наложи да даде  поне още 80 бона за сериозен  ремонт и ново обзавеждане. Явно слуховете, че тв-водещата е избягала от  btv, заради  заплата от 7 хиляди в  Нова, са верни. Иначе как би могла с обикновена заплата на водеща да си позволи такъв имот в тузарския квартал, питат се колеги от другите медии.

Те даже намекват, че Цолова си докрвала допълнително от политически поръчки, но няма как да го докажат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/I3AsDQbJYQI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *