Иван Костов също „гръмнал“ с милион в КТБ

Костов1Семейството на Иван Костов имало няколко депозита за на стойност общо около 1 милион  лева в КТБ,  написа изненадващо „Капитал”.

От тях два влога, този на  съпругата му Елена Костова и на едната от дъщерите му, значително надхвърляли гарантирания банков  минимум  за сигурност на влаговете от 100 000 евро.

Този факт означавал, че експремиерът с в сериозен и  тежък конфликт на интереси  в случая КТБ и опитите му да да се изказва и непрекъснато да насочва общественото мнение по казуса с банката в посока, която му  носи лична изгодае лично изгодна, са много неприятни, защото го засягат пряко.

Другият  активен говорител по темата – бившият министър на финансите Стоян Александров, също бил добър вложител и имал  депозирани в спорната банка  над един милион  лева, пише още медията.

Тази информация изкара Иван Костов от кожата и той заяви, че няма никакви влогове в КТБ. Там била само пенсията на жена му Елена, там й я пращали от НОИ и сега картата й станала невалидна и не можела с нея да купи и един хляб от магазина, разбесня се експремиерът. Своите пари той държал в други банки.

На кого да вярваме не знаем. Вече и ние се объркахме.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lwI5Hhm9FpM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *