Позор! Джаро отказа да си плати кафето, понеже го снимали

ДжароАктьорът Михаил Билалов, който е по-известен като Джаро от „Под прикритие“ се изложи като кифладжия в центъра на Бургас.

Той влязъл в кафене на близката до Морската градина улица „Богориди“, известна като Стъргалото. Всички разхождащи се задължително минават от там, за да отидат до Морската градина, или просто да видат свят и той да ги види. Точно на този принцип и Джаро седнал на място, на което всеки може да го забележи и да му се порадва.

В заведението естествено веднага го познали и му се зарадвали. Той бил много горд, че почти всички са го разпознали и стоял с небрежна мафиотска физиономия, раздавайки строги усмивки наляво и надясно. Въодушевени от присъствието му двете сервитьорки го помолили да се снимат с него. Той строго отрязал, може, но за сметка на кафето. Снимките с мен не са безплатни, заявил нахаканият актьор.

Момичетата се усмихнали, понеже помислили, че се шегува. Билалов обаче хич не се шегувал. Той бил на масата с приятел и двете му деца. Заедно те направили сметка за малко над 20 лева, но когато станало дума за плащане, компанията станала и си тригнала. Приятелят му се поколебал, но Джаро го потупал по гърба и казал, че всичко е наред.

Сервитьорките останали със зяпнала уста. Снимката им с него излязла на всяка по 10 лева. Те се оплакали на управителя, а той от своя страна алармирал медии.

Като е артист, нищо не му дава право да се гаври с момиченца, които цял ден превиват гръб да сервират кафе на клиенти. Като е толкова известен, не означава, че трябва да яде и пие без пари, а хората да са доволни, че е благовол да влезе в заведението чу, ядосва се собственикът  Даниел Видев. Ако толкова я е окъсал, аз щях да го почерпя, само да ми беше казал. Но да ограбва сервитьорките така безпардонно и да се гаври с тях, е просто постъпка на един самозабравил се съмнително известен артист.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *