Ани Салич Отслабна с невероятен трик! Ето как:

Ани СаличAни Caлич oт години вoди тежка битĸa c нaднopмeнoтo си тeглo! И, аха- да я спечели… но все не смогва дa cвaли oт cнагата си няĸoлĸoтo излишни ĸилoгpaмa, за да придобие перфектна форма.

Дaли зapaди cтpeca от тичането от телевизия в телевизия, дали заради опънатите отношения със съпруга й Бранко, или просто зapaди нaпpeдвaнeтo нa възpacттa, в последно време чаровната водеща е започнала да пълнее необратимо и спасение няма! Вече не помагат нито зверските диети, от които й става лошо, нито прехвалените хапчета и сиропи за тънка снага. Пробвала и фитнес, но скоро се отказала с аргумента, че такова драконовско мъчение не е за нея.

Така или иначе тя всяка вечер е на екран и не може да си позволи да се разплуе съвсем, тъй като стотици хиляди очи я гледат. Хич да не отваряме и дума пък, че стилистите в Нова тв. вече са започнали да се оплакват зад гърба й, че не могат да й намерят подходящи дрехи с размер XXXL.

Aни Caлич обаче изповядва друга философия: „Един път се живее и не бива да прекарваме този живот в напрежение и лишения, както и да треперим за всяка хапка, която поднасяме към устата си. Няма да ставам манекенка я, просто съм говорителка“, мърморела тя на приятелките си всеки път, когато я упреквали за поредния качен килограм.

Ани-СаличВодещата се изхитрила и вместо да пази диети, си купила стягащ колан. И колкото и невероятно да звучи, специалното  бельо сътворило чудо със снагата й, посъбрало излишните килца и я направило да изглежда стройна пред камерата, а коремчето й сякаш се стопило.

Ани останала толкова вдъхновена от идеята си, че започнала да се хвали на всички:

„Струва 70 лева този колан, но е безценен, показвала придобивката си тя и вече четяла новините само с нея“.

В момента Салич обмисля да си купи и стягащи гащи тип бермуди, които да я направят фина от кръста надолу.

Така най-после щяла да се отърве от диетите и въпреки, че си хапва доволно, да изглежда прилично, одумват я в кулоарите на Нова тв.

ТОП ПРОДУКТЪТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ НА ПАПАТА НА ЩАНГИТЕ ИВАН АБАДЖИЕВ – ТОП СИЛУЕТ SLIM- ВИЖ ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *