Миглена Ангелова завъртя главата на Млад Милионер! Ето кой е Той:

Меги Баба ЯгаПоследната пикантна новина около скандалната журналистка Миглена Ангелова взриви групата на „интелектуалците“ в Къщата от изминалия сезон на „ВИП Брадър“.
Своенравната Миглена не само спечели формата, като остави конкуренцията далез зад себе си да й диша праха, ами отмъкна и най-личния ерген. От 2 седмици насам колоритната водеща е в интимни отношения със съквартиранта си милионер Борислав Комсийски.
Още в Къщата на риалити шоуто двамата не криеха симпатиите си един към друг, а навън това взаимно привличане е прераснало в вкрепка дружба, че даже и в още нещо. Повод за мълвата стана факта, че Миглена и Борислав цесто- често са засичани в столични заведения на романтични вечери, усмихнати до ушите. На една от тях бе поканена и сестрата на Боби – Мария, понеже Миглена пожелала да се запознае с нея и с приятелите на Комсийски.
Боби и сестра му в компанияна на Миглена Ангелова

Припомняме, че веднага след предаването групичката от „терариума“ се събра в дома на Миглена, където устатата водеща запозна бизнесмена с двете си близначки, които са моми. Още в Къщата тя обеща да го сватоса с една от тях. На сглядата Боби се запознал и с двете, но не проявил мераци да задълбочи отношенията си с тях.

За сметка на това обаче пазарджишкия милионер си остана верен паж край дребничката водеща. А не след дълго стана ясно, че й се увърта, защото харесва именно нея, а не красивите й щерки.

Още в Къщата Ангелова показа на Комсийски, че ни й е безразличен. И на няколко пъти му прави горещи масажи, под предлог, че е настинал, или се е схванал. Когато обаче Емануела влезе в шоуто с мисия да играе ролята на любовница на Боби, опитната мъжемелачка се отдръпна деликатно.

мИГЛЕНА МАСАЖ БОБИКолкото и странно да беше обаче, двете дами се сприятелиха и направиха Борислав своя марионетка. Вън Миглена директно попитала певицата има ли наистина чувства към Комсийски и като чула отговора – не, започнала да издава пред милионера чувствата си.

Боби пък с радост приел да е нейният любим и засега двамата са неразделни. А когато е свободна от участия, Емануела се присъединява към компанията им и тримата си изкарват славно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. „Ентелегенцията“ не може да се примири със загубата си.

  2. ТРЯБВА ДА Е НЕЩО НЕ ДОБРЕ ТОВА МОМЧЕ.Сигурно има проблеми с жените.Щом е опрял да една баба.Бивша ЧАКРАКЧИЕВА.Като знам ЖИВО колко е кух.САЩ КЕЙМБРИДЖ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *