Андрей Райчев: ЕС държи сериозен коз срещу Борисов!

Борисов е най-доброто момче, звездата на Балканите!

Той е човекът, на когото се разчита да бъде основен балансьор за политиката на Западните Балкани и за добрия диалог с Ердоган. Той е златното момче, на което разчитат да има мир в региона!

Тези слова изрече социологът Андрей Райчев. Дали в изблик на умопомрачение, или си ги мисли съвсем сериозно, никой не знае. У нас социологията е толкова хлъзгава наука, че да изпуснеш сапун в банята и да го настъпиш е фасулска работа на фона на социологическите еквилибристики.

Райчев обаче е сериозно загрижен, че ЕС държи коз срещу Борисов и той е за патриотите и за участието на националистите във властта.  Държат го и засега мълчат, но не е ясно кога ще го извадят.

Но нашето златно момче винаги мисли с два хода напред.

Борисов е умен и е готов да отвърне на атаките на тези от Запада, които не го харесват.

Той си има коза за самостоятелно управление с подкрепа на ДПС, например. И аз съм сигурен, че вече са водени преговори и могат да се направят промени в правителството, разкри  пред Би Ти Ви  Андрей Райчев и хвърли буквално в тъча зрителите.

Още по-шокиращо. Той обвини БСП защо не са поели ръката, която Кралят-Слънце им е подал.  Щеше да бъде хубаво, размечта се социологът. ГЕРБ и БСП заедно за България. Едно непоклатимо правителство, което можеше да води страната напред. Но  Корнелия Нинова не поиска да стане дори шеф на парламента, когато Борисов й предложи този пост с намека „дай да се разберем“.

Тя предпочете да хапе, да се бие,  да дращи и да стои в твърда опозиция. От което няма да спечели, защото партията няма да получи министерски кресла. И няма да управлява.

Ако настъпи криза обаче и ГЕРБ започне да губи позиции, то гласовете му ще отидат в дясното пространство и СДС ще се възроди, смята социологът.

ГЕРБ и ДПС вече играят заедно и ГЕРБ са отвикнали да имат опозиция, каза Райчев.

Не е нужно да открива топлата вода, това ние всички го виждаме.

ДПС ще иска вот на недоверие, но само за да измести патриотите и да влезе в реалната власт.

Не, че в момента не са.

Сайтовете на Пеевски, който е депутат от същата партия, никога не критикуват правителството. Напротив. В тях Борисов е герой, Бог, Слънце, Супермен!

Как така става, че хем си в опозиция, хем искаш оставката на премиера, хем го величаеш толкова, че докарваш до пълен стрес читателите?

Как се случва, че ни един от ДПС не бе обвинен в корупция, пошумя се малко за Доган, той скръцна със зъби и всички млъкнаха?

По кой начин Борисов е хем с ЕС, хем при всеки удобен случай тича при Ердоган и кляка на килимчето? А никой друг европейски лидер не стъпва там?

ДПС играе тройна игра, на Борисов му изгубихме ролите, но истината е една.

Патриотите си мислят, че управляват, но сивият кардинал е друг.

И при първата политическа криза ДПС ще застанат зад ГЕРБ.

Този филм сме го гледали вече.

И пред стои пак да го видим.

Уви…

Автор: Станислава СЛАВОВА Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. ЦЕЛИЯ БАРДАК СЪС ВСИЧКИ КУРВИ В ПАРЛАМЕНТА ЗАЕДНО СЪС МАФИОТА ОТ СИК ВЪН ОТ ЖИВОТА НА НАРОДА НЕ ИСКАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТЕ ВСИЧКИ НИ УПРАВЛЯВАХТЕ И ДОКАЗАХТЕ ЧЕ СТЕ ВРЕДНИ ЗА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА ОТВЕДОХТЕ НИ НА ДЪНОТО ИЗЧЕЗВАЙТЕ ДО ЕДИН ОТ ПАРЛАМЕНТА ЗАПОЧВА ИСТРЕЛИ БОМБИ И ТРОВЕНЕ ВЪН МАЛОУМНИЦИ КРАДЦИ ПРЕДАТЕЛИ ТАЗИ ЗИМА ЩЕ ВИ Е ПОСЛЕДНАТА КУКУВИЦА НЯМА ДА ЧУЕТЕ В ПАРЛАМЕНТА ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И БРАТСКА РУСИЯ ПРЕЗИДЕНТА ДА НЕ СЕ ОСЛУШВА ИЗБРАХМЕ ГО ЗА ДА ВЪСТАНОВИ ИКОНОМИЧЕСКИТЕ И ПОЛИТИЧЕСКИ ВРЪСКИ С БРАТУШКИТЕ ЗА ДА ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО ОБЕЩАЛ НИ Е ЧАКАМЕ И ОТ ПЪРВИТЕ ДНИ НА ЯНУАРИ 2018 ЗАПОЧВАМЕ НЕПРЕКЪСНАТИ ПРОТЕСТИ И РЕЗИЛИ ПАРЛАМЕНТАРНОТО УПРАВЛЕНИЕ ЦИГАНИЗИРА БЪЛГАРИЯ ЦИГАНИТЕ ИЗНАСИЛВАТ МАЙКИТЕ НИ УБИВАТ ДЕЦАТА НИ А ВИЕ СЕ ОХРАНЯВАТЕ С НАШИТЕ ПАРИ СПРЕТЕ КРАДЦИ ЩЕ ИМА И ОТРЯЗАНИ РАЦЕ ЩЕ ВИДИТЕ ОМРАЗАТА НА 95 % ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЩЕ Я ВИДИ И СВЕТА

  2. УВАЖАЕМА ГОСПОЖА СЛАВОВА, ПРАВА СТЕ, БОРИСОВ Е ГЕРОЙ, БОГ, СЛЪНЦЕТО, ВЪЗДУХА И ВОДАТА, БЕЗ КОИТО НЕ МОЖЕМ. ТОЙЕ СУПЕРМЕН. ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ. В НАЙ-НОВАТА НИ ИСТОРИЯ НЕ Е ИМАЛО ТАКЪВ ТИТАН И ПОЛИТИК, КАКЪВТО Е ДРУГАРЯ БОРИСОВ.

  3. Райчев, иначе говориш правилни неща, но когато са написани. Но когато говориш по телевизията или радио, нищо не може да се разбере, защото пелтечиш. Оправи си дикцията, поне до нивото на Б.Борисов

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *