Андрей предлага годежен пръстен на Бориса на остров Мавриций

Бориса красиваНа 5-звездна почивка  замина светската двойка Бориса Тютюнджиева и Андрей Арнаудов.

Според близки на опосума, малко преди да тръгнат, Андрей е купил скъп и шикозен  диамантен пръстен, който смята да даде на любимата си и той  скоро щял да заблести на ръката й.

Остров Мавриций  е едно от най-подходящите и романтични райски места, където един влюбен до полуда мъж може да направи официално предложение на любимата си. Андрей е приготвел цяла реч, която се надява да не забрави, а шансовете да получи отговор „не“ са почти равни на нула, понеже Бориса хем го обича, хем има златен шанс да се превърне в една от богатите светски дами на България, пише hotarena.net.

Освен това Андрей е сценарист и доста се е постарал декорите. Продуцентът е избрал 5-звезден хотел за романтичното преживяване – един от най-скъпите и най-луксозните Constance Le Prince, който определят като едно от райските кътчета на цялата земя. Комплексът даже предлага и специални оферти за годеници и новобрачни двойки  с уединен плаж и обслужване от дискретни сервитьори само при повикване, далеч от любопитните очи.

Хотелът е един от най-скъпите на острова, тук отсядат актьори, певци и даже кралски особи,  а луксът, който се предлага, е буквално  безценен.

Бориса и Андрей живеят заедно от близо година, а авантюрата им започна по време на „Къртицата“. От любов моделката не си доигра играта и се самоелиминира, за да попадне в обятията на любимия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *