Анна Дурицкая изгуби паметта си, не видяла кой застрелял любовника й Немцов

ДурицкаяУкраинската моделка Анна Дурицкая не си спомня нищо от мига на убийството на любовника си – руския опозиционер Борис Немцов.

Макар и стрелецът да е бил на метри от тях, тя твърди, че е в шок и не може да даде никакво описание на мъжа, който стрелял буквално под носа й и изстрелял 8 куршума.

Описанието направи случаен свидетел, който минавал по моста и се опитал да помогне на падналия политик.

Според  украинският obozrevatel.com. Анна била невинна жертва на руските медии. Тя не е правила аборт от Немцов, а той й дал пари за клиника в Швейцалия просто да си направи профилактични изследвания.  „Всичко това са лъжи и неправди. Тя никакъв  аборт не е правила. „, казва майка й Инна Дурицкая, която сама разказа ден преди това, че дъщеря й бела бременна, а самата тя противничка на абортите. По  думите на майката, руският опозиционер просто е помагал на дъщеря й за лечение. „Те двамата пътуваха до клиника в Швейцария, където тя си направи  изследване, а после  я лекуваха за проблеми, които имаше с гърба,“ разказва прочувствено Инна.

Тя  иска да предпази щерка си от цялата  помия, която сега се изпипва върху нея и твърди, че между двамата с Борис имало само най-нежни взаимни чувства. Анна се срещала с Немцов от две години и половина. Манекенката  била силно влюбена в него, той бил голямата й любов и нямала никакви меркантилни интереси. Не беше с него заради парите му, отсича майката, чиято щерка бе обхваната от внезапна амнезия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *