Андреа положи дупе върху Майкъл Джексън

Андреа ДжакоСъс снимка, на която е седнала направо върху звездата на Майкъл Джексън в Алеята на славата, се изфука  във Фейсбук фолкаджийката Андреа

Тя беше в Лос Анджелис по време на турнето си, но което пя пред българи в САЩ.„ Това е истинска легенда“, написа гордо тя под фотоса. Нейни фенове буквално се скъсваха да я хвалят и да цъкат с език, но една възмутена жена написа ядосано: „Ставай и се махай!“. Той е легенда, а ти си просто кръчмарска певица. Нямате място за сравнение.

Андреа обаче пусна снимка и как  позира до фигурата с отпечатъците на Мерилин Монро. „Ако те види, би се самоубила отново“, написаха други потребители в социалната мрежа, намеквайки, че нашето величие няма място сред световните звезди.

На певицата обаче не й пука и тя запечата цялото си турне с фотоси от различни градове, като  показа и своя снимка от Сиатъл, където имаше концерт пред нашенска публика.

Турнето на любимата на Кубрат Пулев,  продуцентите й определят  като изключително успешно, но то вече приключи.  На 12 юни Андреа  започва с изявите на родна земя  с концерт в Стара Загора.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ey tapa putkoooooooooooooo Marsh na selo ma da si izmiesh washljasalata si putka, uruspijo dolna!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *