Мисис България опъна бръчки и метна стряскащи снимки от процедурата

Мис България бръчкиМариана Маринова, която стана  Мисис България Глоуб  пред далечната 2007 година, явно се чувства остаряла и  си опъна бръчките.

И понеже никой нямаше да й обърне внимание, тя сама се похвали с процедурата в профила си във Фейсбук. Миската пусна не много приятни за гледане снимки, на която ясно се вижда как й инжектират витамини и други вещества в кожата.

„За всички любопитковци – опъвам си бръчките, написа Маринова под фотоса. Не е ясно колко на брой са любопитковците и дали това ги интересува изобщо, но Мариана се втурна да успокоява феновете си, че не се е подлагала на тежка интервенция с ботокс.

Спокойно, това е най-обикновена мезотерапия, обаче  с уникален ефект -истинска  храна за кожата! Това е то  подхранване, освежаване и  подготовка за лятото ! Няма възраст за тази процедура! Спокойно!“ – допълни тя, като специално намекна за възрастта, за да не помисли някой, че е остаряла

Преди време Маринова разказа, че преди да стане популярна е притежавала  нос, който бил  три пъти по-голям от сегашния й, обаче  го  коригирала при пластичен хирург

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *