Английският „Индипендънт“: Правителството на БОРИСОВ ГОТВИ ПЛАН ЗА ВОЙНА С РУСИЯ! По Заповед на НАТО, България спира руските ракети в Черно море“! Виж Тук:

rusia1Английският вестник „Индипендънт“ съобщи, че подготовката на НАТО за разполагане на войски и тежка бронирана техника по границите на Русия е към своя край. Бойните съединения ще бъдат дислоцирани в Литва, Латвия, Полша и Естония около началото на 2017 година.

Още преди няколко седмици, руският президент Владимир Путин, предупреди, че Запада готви война с Русия, включително и ядрена. По тази причина евроатлантиците разполагат около границите на Русия, десетки хиляди свои войници и бойна техника.

Пак според „Индипендънт“, „се очаква, България и Румъния, като лоялни членове на НАТО, да подготвят свои планове за контрол върху Черно море и възпиране на „руския агресор“.

САЩ и западните му клакьори, продължават да нагнетяват напрежение, което вече достига ужасяваща точка на кипене. Такава, каквато от 70 години не е имало, дори по време на Студената война.

Целият свят, дори народите на страните от Западна Европа, виждат, че Руската федерация не заплашва никого. Че тя иска да установи равноправни и взаимоизгодни икономически и политически отношения с всички държави. Хората виждат, че Русия е за мир и стабилност по света. За разбиване на еднополюсния диктаторски модел на САЩ! За създаване на условия, при които страните ще могат да се развиват като свободни, суверенни държави, без войни и без наличието на диктат върху тях от когото и да било.

 

Именно този руски възглед за света, обаче, се сблъска с ненаситното желание на САЩ и Запада, да владеят и контролират планетата, да подчиняват държавите, за да ги ограбват безогледно, без да ги е еня, че така унищожават безмилостно и народите им.

Стремежът на Запада за продължаване на световната му хегемония при сриващ се капитализъм, извика за нов живот един от проектите на евроатлантиците за поробване на света, наречен Европейски съюз. Днес всички сме свидетели, до какви уродливи форми на икономически и политически контрол стигна тази „организация“.

Лидерите на отделните държави не могат да вземат нито едно самостоятелно решение без големия брат САЩ, а безумните решения на чиновниците от Брюксел тръгват от разрешението за свободно нахлуване на мигранти-джихадисти в страните от Стария свят и стигат чак до „правите краставици“, „веселите кокошки“ и „щастливите прасета“.

Пита се, защо нашите „политици“ още се натискат да държат България в това зловещо образувание, което вече 26 години унищожава икономиката на страната, и прогонва българите, немили недраги,  в чужбина! А тези, които остават в страната – унищожава с глад и мизерия?

Днешният сблъсък на САЩ с Русия, обаче,  е не само глобален, но и цивилизационен, и морален. Поне според Обама, който не спря да повтаря, че САЩ е най-изключителната държава и тя е призвана да управлява света. А Русия, пак по думите му, е една регионална разкапваща се държава, която не бива да се намесва по никой начин, в решенията на Господарите от Вашингтон.

Руската федерация, от своя страна, издигна тезата за Многополярния свят, в който освен Щатите, има и други големи държави, като Русия, Китай, Индия, Република Южна Африка и Иран, които са най-бързо развиващите се страни в света, с най-мощна сумарна икономика и могъщи армии, в пъти превишаващи военната мощ на САЩ.

С други думи – третата световна война чука на прага, а ние, българите, отново сме на погрешната страна и отново срещу нашите братя от Русия.

Но въпреки всички планове, които Борисов и западните му господари подготвят за война срещу Русия, и които в детайли не са известни още на широката публика, България няма да влезе в такава война.

Първо, защото българският народ не е в състояние и не иска да воюва с никого. А най-малко пък с великата, братска нам, славянска страна, която винаги ни е помагала в трудни моменти. И второ – защото нямаме нито армия, нито въоръжение, нито пари за водене на военни действия.

И все пак: Армия може да нямаме, но имаме територия, която е ключова като път между Изтока и Запада и на едно Черно море отстояние руския бпяг. И затова  в България се дислоцират от няколко години насам чужди военни бази, тежки въоръжения и бойни съединения… чиято цел е да превърнат китната ни родина, в първа бойна линия!

Тези оръжия и войници не идват сами. Те са пуснати или повикани?? в България от правителството на Бойко Борисов, защото именно в рамките на първия му мандат започна превръщането на държавата ни в бойно поле и военна зона.

Именно Борисов изгони Русия от България, чрез ликвидирането на топ енергийни проекти като Южен поток и АЕЦ „Белене“. И после, въпреки нежеланието на българския народ, покани на нейно място натовските хищни ястреби, които да вкарат страната ни във война с велика славянска и православна Русия. Нашата Освободителка от гнусното 5-вековно турско робство. Страната, която след 1945 година, възкреси отново България от пепелищата на вълчия капитализъм и я превърна в най-мощната индустриална и военна сила на Балканите.

Но дебелобузестите чичковци, с гащи на райета и звезди, от САЩ, не само са обсебени от нацистката идея да завладеят целия свят. Обхванати са и от загуба на памет за историята. Явно не си спомнят разгромите на Наполеон и Хитлер.

Те забравят, че Русия никога не е започвала войни. Тя само ги завършва, разгромявайки катастрофално всеки агресор, дръзнал да тръгне срещу Руската Мощ и Руския Дух.

И този път отново няма кой да спре Запада в самоубийствения му поход на Изток. Няма как, ще му се наложи да си припомни историята… и отново по трудния начин! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Predlagam kato kontra mera Rusofilite da se prevrnat v ekstremisti i s bombi na poqsa da se hvrlat po NATO tankovete…Taka shte dokazat che Rusiq e za mir!QQQ

  2. Иван Михаилов, ти пък изобщо не се изказвай като българин, щото определено не си! Съдейки по скапаната ти неграмотна латиница… Палячо!

  3. Всеки който се е опитал да нападне Русия е търпял крах, като се почне от великия Чингиз-хан и се свърши с Наполеон и Хитлер.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *