Анастасия Гешева: Вече е сигурно: САЩ изоставят Украйна

Политическият анализатор Анастасия Гешева коментира в канала си в Телеграм заявките на САЩ за начало на финансиране на Израел по повод войната им с Хамас. По думите ѝ това е първи официален знак, че САЩ изоставят Украйна.

Ето и целия ѝ коментар:

Новият спикер на американския Конгрес каза, че започва финансирането на Израел. Това е може би първи официален знак, на правителствено ниво, който показва, че САЩ изоставят Украйна. Това изказване означава също, че предположенията, които изказах и аз, че събитията в Газа от 7 октомври и всичко последвало след тази дата в Близкия Изток, има за цел да приключи участието на САЩ и НАТО в Украйна, е много близо до истината.

Отвориха нов конфликт, за да закрият конфликта в Украйна.

Тук веднага трябва да се кажат двете неща, които всеки нормално мислещ човек разбира.

Първо, че Западът загуби войната в Украйна с Русия, загуби и санкционната и информационната война.

Второ, че Западът се прави на ударен по отношение на тези загуби, прави се, че нищо не е загубил и в типичен за неговия стил на живот се изсулва от смъртоносния бъркоч, който забърка в Украйна, от жестоките жертви, които се дадоха в Украйна.

Западът постъпва в момента точно както е постъпвал винаги – усвоява, източва каквото може и бяга, изчезва към следващия, който може и трябва да бъде усвоен. Всички, които подкрепят западния режим и модел на политика и управление, трябва да знаят, че подкрепят животоненавистен, човеконенавистен модел и характер, който живее основан на лъжи и използване на другите. На който това му е добър морал и смята, че изразява неговата лична ценностна система, е правилно ориентиран и тепърва ще се свързва с този начин на живот.

Който разбира и не харесва този морал, който не желае да бъде използван и унищожен, той върви в друга посока, която води на друго място.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Дотук с укронацистите и клоуна-наркоман. Сега ще получат от краварите един огромен oIo. По късно същото ще получи и израел. Докато евреите се мислят за „богоизбрани“ ще бъдат преследвани и избивани. А според Библията те още не са върнали тридесетте сребърника на Юда, първия предател от тяхното племе.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *