Американски Генерал: БЕЗЗАЩИТНИ СМЕ ПРЕД РАКЕТИТЕ НА РУСИЯ! Шокиращи Факти:

„Морската пехота на САЩ вече не е защитена. Тя е изключително уязвима“. Това шокиращо признание направи командирът от въоръжените сили на САЩ ген. Робърт Нелър пред Конгреса.

Причина за внезапната тревога, обхванала американските висши военни, е огромният напредък на руското високоточно оръжие. „Последният иновативен модел руски ракети могат да неутрализира всеки опит на морската пехота на САЩ да се разгърне напред“, коментира ген. Робърт Нелър.

„Но в развитието на високоточното оръжие САЩ са изпреварени не само от Русия. Китай също показва изключителен напредък в тази сфера на въоръжението и вече се явява директна заплаха за американската морска пехота“, докладва ген. Нелър.

„Не можем да защитим базите си по света от удари. Нито можем успешно да изпълняваме военните си операции по света“, разкрива още командирът на Морската пехота на САЩ.

Проблемът с ракетите на САЩ лъсна пред целия свят по време на последния обстрел срещу Сирия на 14 април. „Умните и красиви“ US-ракети, както ги нарече президента Тръмп, бяха свалени безпроблемно от руските ПВО- системи, които се използват в сирийската армия и повечето от които са произведени през 80-те години на миналия век. От общо 107 изстреляни „томахоук“ – 71 бяха свалени, показва доклада на руското военно министерство.

„Американците са свикнали да доминират, но реалността е по- различна от холивудските филми“, коментира руският военен експерт Владимир Язиков. Разликата между руските и американските ракети е очевидна – ракетите на Тръмп се оказаха много далеч от „умни“.

Ракетите на САЩ се издъниха

По-лошото за САЩ е, че крахът на американското ракетно производство се е видял от евентуалните кандидат- купувачи – което е най- сериозната причина за раздразнението на Вашингтон. Защото след злополучния американски удар по Сирия на 14 април, Русия сключи 4 многомилиардни оръжейни сделки с държави, които доскоро купуваха само от САЩ.

А най- фрапантният случай е отпреди 5 месеца- сделката между Москва и Анкара за зенитно- ракетния комплекс С- 400. Тази сделка изправи на нокти и вбеси съюзниците на Турция в НАТО, но най- вече САЩ. На нападките Ердоган отвърна съвсем лаконично- че си е негова работа от кого ще купува и че не могат да му се бъркат.

Но тук идва бомбата: Доскорошният най- верен клиент на оръжейната промишленост на Вашингтон – Саудитска Арабия, също е направила постъпки за закупуване на руска техника. Ето това вече е шокиращо!

Ако Русия успее да измести САЩ от лидерството с оръжейните сделки по света, това ще е изключително тежък финансов удар за Белия дом. Удар, който обаче няма да ги унищожи. Защото Вашингтон си има верни „съюзници“ в НАТО, като България, която винаги може да принуди да купува – независимо от завишената цена и бутафорно качество на US-въоръжението. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Това, че Русия и Китай напредват с въоръжаването може да се окаже нож с две остриета. Добрата страна на това напредване е, че на алчността на Америка и Европа за власт и грабеж може да се сложи край. Лошата е, че ако това не се получи може да настъпи 3-та Световна Война т.е. краят на света. Едно обединение между Русия, Китай, Европа и всички останали страни може да удължи живота на земята. За съжаление комунизмът няма да се върне, но достатъчен е един шведски социализъм. Но и това е под въпрос, тъй като сегашните господари, 100-те милиардера така наречените билдърберги, които управляват голяма част от света едва ли ще се съгласят.

  2. Въпросът ми е, защо трябва да водят военни операции по света? При това, без да са нападнати пряко, без да са търсени за помощ. Просто натрапват „защитата“ си на когото си пожелаят, защото преследват /и постигат/икономическите си, политически и финансови интереси. Всъщност водят военни операции заради ресурсите на другите, заради търговията с оръжие и наркотици, заради влиянието и господството. Заради алчност и англосаксонско имперско високомерие и арогантност. И докато от техния кървав каубойски спорт се прехранват богато и нашенските политически помияри,те ще имат претенцията, че са необходими и незаменими. Най-умни, най-високи, най-руси…

    • Единствената причина за военните операции по света е човешката алчност за власт и пари. По време на комунизма, чрез диктатурата беше направен опит да се изкорени от човека тази алчност, но без резултат. Алчността победи комунизма. По същото време, населението от страните свързани политически и икономически със СССР живееше ако не по-добре, не и по зле от това в СССР, докато страни като Мексико бяха 10-ки пъти по-зле от техните господари. Така че, комунизмът колкото и да го отричат, беше един справедлив строй. След Втората Световна Война в Америка се повдигал въпроса СССР да бъде ударен с ядрено оръжие. Мисля, че Кисинджер съветник в Пентагона казал: идея не може да бъде унищожена с оръжие. Единственият начин да се унищожи идеята – комунизмът, е да се изкорени от съзнанието на хората тази идея. И тогава започва масова пропаганда против комунизма. Хвърлят се милиарди долари за тази цел. И накрая целта беше постигната. Комунизмът падна без пушка да гръмне. И сега, независимо в каква трагедия се намира страната ни, комунизмът няма шанс. Младото население е с промити мозъци.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *