Алфредо хлътна по Елен Колева, ще се развежда

Алфредо чашиКубинският танцьор  Алфредо Торес е хлътнал доста яко по актрисата Елен Колева.

47-годишният атрактивен кубинец, познат с атрактивното си поведение от съдийския стол на  танцувалното шоу „Денсинг старс“, доста харесал  апетитната красавица, точно когато Елен участва във формата и се нареди на четвърто място.

Големите й сини очи и кръшната й снага буквално накарали кръвта на кубинеца да закипи. Той сдържал чувствата си, тъй като е женен и има четири деца от родната сервитьорка Гена, но съдбата отново се срещнала с Елен. Този път в предаването „И аз го мога“, където двамата бяха равноправни участници.

Там танцьорът изобщо не криеше симпатиите си към нея и непрекъснато гласуваше за нея, прибавяйки точки към общия й бал и тикайки я към победата.

Алфредо не крие  силните чувства  към Елен и я следва като вярно кученце дори в социалната мрежа. Там той непрекъснато коментира снимки на актрисата, а тя му благодари кокетно и няма нищо против ухажването му и силния му интерес, защото те галят егото й.  И докато за нея това е само флирт, горещият мъж се е запалил яко по стройното й тяло и горещите форми.

През лятото Алфредо дори напусна многочелядното си семейство и заби в неизвестна посока. Говори се, че той е решил да се разведе  с българската си съпруга, за да бъде свободен и да поиска ръката на Елен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *