Алфредо заряза жена си и децата, никой не знае къде е

АлфредоСимпатичният кубинският танцьор  Алфредо Торес е зарязал българската си съпруга и четирите си деца.

От месеци той не се е мяркал в жилището си  кв. „Иван Вазов”, разказват съседи на атрактивното семейство.

 47-годишният Алфредо, който стана любимец на публиката чрез участието си  в няколко риалити предавания и притежава печеливша и добра  школа по латино танци, неочаквано си взел багажа и изчезнал в неизвестна посока, като  оставил буквално без пари съпругата си  Гена, с която живее  заедно над  13 години. Сломената жена едва се оправяла с бюджета.

Малката заплата,  която получавала, заминавала изцяло  за храна на четирите им деца – едно момче и три момиченца, които са отлични танцьори, но все още не могат да подпомагат бюджета. Гена не е плащала и от няколко месеца за апартамента им  и хазяйката я заплашила, че  ще я изгони на улицата.

Таткото, който носи доходите вкъщи и се грижи за плащанията, липсва вече трети месец. Съседите не знаят къде е и предполагат, че се е върнал в Куба. Майката упорито мълчи и не казва къде е, а може и да не знае.

Алфредо се запознал с Гена в хотел „Кемпински Зографски”, когато дошъл в България през 2001 година. Тя била  барманка в заведението на хотела, а той – танцьор. Двамата се влюбили и се оженили. И набързо си родили четири деца. От предишния си брак танцьорът има още две.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *