Алисия се разделя с Ники Михайлов заради Валерко

Алисия Ники клипНяма да замина  с Ники в Турция и няма да се преместя да живея там с него, заяви Алисия.

Тази дилема се появи съвсем скоро пред нея, когато вратарят подписа договор с турски отбор. Там той ще има огромна къща на разположение и отлични условия за любимата си и сина й.

Преди всичко аз съм майка, обясни певицата на Сашо Диков. Утре синът ми е първокласник и трябва да го изпратя на училище. Баща му играе в Италия и в никакъв случай няма да дойде да го изпрати. Освен това не мога да си позволя детето ми да учи една година в едно училище и една държава, догодина в друга. Като майка съм длъжна да направя най-доброто за него. Затова Валери ще учи в България и доколкото зависи от мен в едно и също училище поне първите години.

Това не означава, че не обичам Николай и не съм готова за него на много неща. Турция е близо, аз ще ходя, когато имам време, той ще идва. Много футболисти живеят разделени с любимите си и това не е пречка за отношенията им. Спомняте си, че Ники беше много по-далеч, когато започна всичко между нас.

Но детето ми е най-вежно. Много по-важно от любовта.

На въпроса вярно ли е, че тя ще прави с Азис клип по текст, посветен на Николета, Алисия отговори, че с Азис са преди всичко колеги и артисти и ще творят заедно това, което са замислили, а Николета по никакъв начин не я интересува. Тя даже не спомена името й, а я нарече трето лице, което няма да попречи на проекта и няма думата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/dcmMinBRMbc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *