Братя Диневи си купуват златно Порше за 1 милион евро

поршеГолемите босове в хотелиерството братя Диневи  скоро ще добавят към внушителния си гараж от спортни коли уникално златно Порше. 

Динко и Йордан вече са дали капаро 30% от стойността на супер автомобила, която пък е закована на един милион евро.

Братята са мултимилионери и са натрупали парите си от затворени комплекси, суперлукс продадени на руснаци и англичани, от яхтено пристаниище, от десетки луксозни заведения, хотели в Боровец и Пампорово и друг бизнес, за който се шушука, но никой не го знае какъв е.

Изумителното порше ще бъде от уникална лимитирана серия, която е само една бройка и ще бъде произведено по специална поръчка на меко казано заможните бизнесмени. Според слуховете, които изтекоха от резудинциата на братята ,никалната кола ще притежава завидни качества.

Под капака на возилото, което ще пристигне у нас с позлатени скоростен лост и волан, както и разбира се салон от естествена кожа, ще се крият близо 600 коня. Такава ще е мощността. Купето ще бъде облицовано в цвят златист хамелеон и цялото това чудо на техниката се очаква да пристигне за Коледните празници, което ще е подарък за колекцията на двамата братя. Мощността ще позволява на колата да вдига без никакво усилие невероятните 400 километра в час. Друг е въпросът къде в България ще може да се кара тя и има ли изобщо такъв път в страната.

Братята едва ли я купуват, за да я карат, те обичат да се обграждат с красиви неща, а автопаркът им е уникален. Той се охранява от въоръжени до зъби бодигардове и никой не може да припари там, освен механиците, които се грижат за доброто техническо състояние на автомобилите – чудовища.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *