Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

16 бодигарда вървят след братя Диневи заради страх от отвличане

братя Диневи голямаИзвестните бизнесмени братя Диневи са се обградили със сериозна  охрана, твърдят очевидци. Техните гардове са повече, отколкото имат превиерът и президентът.

Едни от най-големите богаташи у нас, които оцеляват след всяка власт и стаат още по-богати се  страхуват за сигурността на семействата си и за самите себе си.

Страховете им са, че някой може да бъде отвлечен за откуп и да претърпи много страдания. Затова още по времето на „Наглите“ богаташите са наблегнали на превантивните мерки. Те са подсилили личната си охрана, като общата  бройка е достигнала цели 16. Гардовете ги следвали на всяка крачка и били предани докрай.

Гавазите  са най-скъпо платените телохранители у нас. С големите  заплати, които им давали, братята си гарантирали спокойствието и охолен живот на своите пазванти. Те им давали достатъчно пари,  за да се застраховат, че гардовете им  няма да ги окрадат или да ги предадат на враговете им. Затова замо фонд работн заплата на охранителите бил 80 хиляди лева месечно, носи мълвата.

Разбира се в този фонд не влизат другите пазачи, които охраняват частното им пристнище, което е незаконно, скъпъти им яхти и коли последен модел и охраната на хотелите, заведенията и баровете. Возилата са скрити в частното пристанище, оградени са от яки бариери и редица камери.

По-големият  брат Динко, бил по-притеснен от двамата за  своите близки. Причината е в техния брой. Той има шест деца от четири жени, само една от които му е била истинска съпруга с подпис в гражданското. Останалите били красавици, които живеели с него, пръквали му отрочета и той ги отглеждал под предлог, че има по-големи финансови възможности. Устите на временните булки били запушвани с голяма сума, с подаръци и с по един бутик на тяхно име да развиват търговия.

По-малкият брат има по-малко жени и деца, но постъпва по аналогичен начин. Така в огромната фамиия има по една временна жена и много деца и още повече прислуга и гардове.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *