Юлияна Плевнелиева на нож с НСО – забрани да й бъркат в тенджерите

Първата дама Юлияна Плевнелиева забрани на служителите на НСО да й бъркат в тенджерите. От мерки за сигурност досега охраната на президента винаги проверяваше храната преди да влезе в устата на държавния глава. Първата дама държи да продължи тя да пазарува и да готви за семейството си, а не непознати готвачи.

Изглежда, че Плевнелиеви ще се окажат най- евтината президентска двойка на данъкоплатците досега. След като отказа да се премести в „Бояна”, Юлияна Плевнелиева забрани на НСО да й се бъркат и в домакинството. Първата дама продължава сама да пазарува храната на семейството си, както и да я приготвя. Плевнелиева забрани на президентската охрана да опитва всеки път сготвеното. От НСО ще проверяват само храните, които се изпращат като подарък за

Плевнелиева държи тя да готви на мъжа си

президента и екипа му.

Съпругата на президента отказа също така да й бъдат назначени градинари, домашни помощници и бавачки за децата. Първата дама отказа да получи служебен автомобил, както и служители на НСО да водят и прибират синовете й от училище.

Юлияна Плевнелиева заявила пред свои приятели още при изборната победа на съпруга й, че няма да позволи на държавната охрана да се меси във всекидневието на семейството. Говори се, че бизнес дамата поставила ултиматум на мъжа си, че ще подкрепи решението му да стане президент, само ако обещае да държи настрани НСО.

Първата дама досега не се е появила на официално събитие заедно със съпруга си. Плевнелиева се е посветила на отглеждането на децата и развитието на бизнеса си.

Защо Юлияна Плевнелиева се крие от медиите – ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.