Александър Дугин: ЕС се РАЗПАДА! Русия ОБЕДИНЯВА Славянските народи!

Съветниците на руския президент Владимир Путин – Александър Дугин и Леонид Савин присъстваха в Скопие на дискусия под надслов „Република Македония в стратегически съюз с Русия“. 

Те посетиха столицата Скопие и взеха участие в срещата по покана на Янко Бачев, лидер на партия „Единна Македония“. На тази дискусия Александър Дугин, един от най-близките съветници на Владимир Путин по въпросите на ЕврАзия, заяви, че Русия няма да пречи или да се меси на Македония за членството й в Европейския съюз и ще зачита това, което македонският народ реши.

Но Македония, както и другите славянски народи, трябва да имат избор, подчерта недвусмислено Александър Дугин.

Именно затова по време на дискусията Дугин и Савин предупредиха гражданите на Скопие, че Западът не е добър избор за Македония. Те заявиха още, че страната трябва да помисли за участие в Евразийския икономически съюз.

Отсега нататък, според Леонид Савин, Македония трябва да мисли не за членство в ЕС, който вече се разпада, а за създаване на някакъв балкански съюз. И разбира се, за присъединяване към ЕврАзийския икономически съюз.

На дискусията Александър Дугинотново повтори своята отдавнашна теза, че сега най-важно е обединението на славянските народи.

Ако се вгледаме по-детайлно в думите на съветниците на руския президент, ще видим, че те отразяват святата истина. При това истина, която вече е преживяна и изстрадана от нас.  И от всички Източноевропейски народи, които имаха нещастието да бъдат насила вкарани в ЕС от своите продажни „елити“.

Най-напред, абсолютно верни и правдиви садумите им, че Македония, както и всяка друга държава, трябва да има избор при вземането на такива важни и дори съдбоносни за бъдещето на страната решения. Например- ние, българите нямахме никакъв избор. А и бяхме излъгани за реките от мед и масло, които щели да потекат при влизането ни в ЕС.

Но вместо обещаното всеобщо благоденствие, се случи точно обратното. Икономиката на България бе съсипана. Здравеопазването, културата и образованието бяха унищожени. 2.5 млн. българи напуснаха родината ни, защото нямаше какво да работят. Избухна невиждана по мащабите си демографска криза, която заплашва да унищожи българския народ.

Цялата тая съсипия ни бе причинена от Брюксел и поставените от него продажни управници, чиято единствена грижа е да натъпчат по-добре джобовете си, като изпълняват безпрекословно заповедите на чиновниците от ЕС. И резултатът е, че в началото на 21-ви век страната ни бе превърната в колония.

И ако македонцитеискат да преживеят същото, тогава да изберат членството в ЕС.

По тази причина Александър Дугин и ЛеонидСавин отправиха тревожно предупреждение към хората в Македония. Те в прав текст им казаха, че Западът не е добър избор за тях.

Нещо повече: Дугини и Савин предупредиха гражданите на Скопие, че няма какво да правят в ЕС, защото той се разпада. Истина ли е това? Трябва да кажем, че за всеки непредубеден наблюдател разпадането на Евросъюза е реалност, която няма как да бъде избегната.

И центробежните сили в ЕС са вече факт поради простата причина, че Брюксел се опита да наложи тотален контрол върху всяко решение на суверенните европейски държави. И да им вменява задължения, които разрушават тяхната икономика, националната им сигурност и дори техния държавнотворен етнически състав. Като например задължителното приемане на мигранти – ислямисти в страните от ЕС.

Точно по тая причина Великобритания напусна съюза. По тая причина се готвят да го напуснат и други държави като Чехия, Словакия, Австрия, Полша и Холандия.

Затова ЕС наистина се разпада. И няма сила, която да спре неговото самоунищожение. 

Ето защо съветниците на Владимир Путин предлагат на Македония и България, както и на всички славянски народи, друга алтернатива.

Да се присъединим към Евразийския съюз. Българският народ, в своето огромно мнозинство, отдавна иска да направи това. И хората в Скопие го искат.

Въпросът е ще съумеем ли да се отскубнем от лапите на Вашингтон и Брюксел?

Славянските народи могат и трябва да го направят. Ако искат да имат бъдеще. Защото останалото е мизерия и робска тъмнина! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

17 коментара

  1. Слава на великата братска русия братушки целия български народ сме с вас без управляващата мафия

    • Все пак е добре проруските тролове, да на говорят от името на народа.

  2. Евразия е спасението на българския народ и българия заедно с братска русия помогни ни господи поне за нашите деца и внуци

  3. Благодарим ви братушки слава на братска русия обичаме ви

  4. До горните русофилски прости чукундури! каза:

    Абе тъпаци малоумни, поп Гундяй дърт пияница и негодяй и личен солташак на Путкин ви се изсра мазно-мазно в устата, вий в захлас редите дитирамби в стил „здравствуйте братушки“!
    Скандалът сътворен от попа на Путкин освен публична обида към България и нейните държавни институция беше най-вече обида към вас, раята!Към целия български народ!
    Тоя поп буквално ви се изсра в устите!

  5. Ами като е така защо вашия кумир Б.Б. се хвали с телефонен разговор с Путин. Ами като много знаете дали няма да докарте България без газ и без ток.

  6. Ами като е така защо вашия кумир Б.Б. се хвали с телефонен разговор с Путин. Ами като много знаете дали няма да докарте България без газ и без ток.

  7. Русия е велика държава!!!А Владимир Путин е най добрият политик на планетата.А за всички продажни боклуци които мразят Русия ще кажа :Да го духате под вода за да не се вдига прах

  8. Срещу братска русия пишат тези които има какво да губят придобито със кражба предателство измама ние 90% бедни българи загубихме спокойствието нормалния начин на живот и сигурността които имахме под защитата на братска русия най хубавия ми живот беше от 1944 до 1989 слава на великата братска русия

  9. Аз все си мисля, че тези които защитават сегашната мизерия в България са младежи, които не са живели в миналото, по която причина правят тотално грешни сравнения на България от преди промените и след промените.

  10. А ОНЗИ ДЕН ЕВРО БОКЛУКА ДОЛ ХВАЛЕШЕ БОКО ,ВСЕ ЕДНО Е БОГОИЗБРАН.АМАН ОТ ДЪРТИ ЕВРО ПЕДЕРУГИ.БГ ИМА НУЖДА НЕ ОТ СЛУГИНАЖИ ,КОИТО ДА ОБСЛУЖВАТ ЕВРОПЕДЕРУГИТЕ,А ОТ ДОСТОЙНИ И НЕОПЕТНЕНИ ХОРА.ДОБРЕ ЧЕ Я ИМА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ.В НЕЯ НИ Е НАДЕЖДАТА.

  11. Да живее братска велика русия да живее владимир путин те са единствената гордост и надежда на българския изстрадал народ те са спасението ни слава

  12. Александър дугин благодарим на господ че ви има обичаме ви никога не забравяйте че сте надежда за спасение на 90% от българския народ обичаме ви и сме винаги с вас господ да ви пази

  13. Все пак е добре проруските тролове, да на говорят от името на народа.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *